PME LEGEND EVENT NIJVERDAL

PME LEGEND EVENT NIJVERDAL

ZATERDAG 16 OKT | Nijverdal

Dit weekend is het weer zo ver! Het officiële PME LEGEND event zal dan plaats vinden bij Unique Herenmode Nijverdal. Ontvang deze dag bij iedere PME LEGEND aankoop toffe give-aways en laat je adviseren door brand promotor Jasper.

Give-Aways

Tijdens het PME Legend Event in Nijverdal hebben we ook dit jaar weer een aantal toffe give-aways bij een aankoop van een PME Legend artikel. Check hier alle give-aways! Je hebt recht op maximaal 1 give-away.

SPECIAL ITEM

De PME Legend Consel Hawk Icon is gebaseerd op een authentieke B-9 parka. Deze werd specifiek ontworpen voor piloten die naar extreem koude gebieden vlogen. De buitenjas is gemaakt van een soft melange stof met wol look en is seam taped en waterafstotend. De binnenjas is een uitritsbaar, gequilt jack. Samen vormen ze een multifunctionele 3-in-1 jas die het hele jaar door kan worden gedragen.

 

Grootste jassen collectie

Op zoek naar een nieuwe jas? Wij hebben ook dit jaar weer de grootste PME LEGEND winterjassen collectie. De jassen van PME Legend beschermen je in alle weersomstandigheden. De doordachte details en de functionele features maken het verschil. Tijdens de koude winterdagen ben je met de goed gevoerde winterjassen van PME Legend goed beschermd tegen de kou. Van warme parka jassen, comfortabele tussenjassen tot authentieke leren jassen, bij ons vind je ze allemaal!. Laat je tijdens het PME Legend Event adviseren door brand promotor Jasper, hij kan je er alles over vertellen! 

Shop de collectie

De nieuwe wintercollectie van PME LEGEND bestaat in de basis veel uit donkerblauw, offwhite en grijs. De collectie is verder aangevuld met mooie warme aardetinten als oker geel, burnt Orange en Army green. Nieuwsgierig? Bekijk de collectie vast hier.

PME LEGEND collectie

Main Menu