Uitgelicht! De damescollectie van YDENCE

YDENCE

Ontworpen voor de vrouw die het meeste uit het leven probeert te halen. Ydence staat voor vrouwelijkheid, prints, speelse designs in combinatie met een rauw randje en een romantische twist. Een merk wat thuishoort bij jou in de kledingkast.

Ydence - De collectie

YDENCE is een Nederlands modemerk. Het merk heeft speelse prints, mooie kleuren en zachte stoffen. De damescollectie is samengesteld om de jonge, modebewuste vrouw te voorzien van een elegante maar ook stoere look. Comfort speelt ook een belangrijke rol bij YDENCE, dit is dan ook de reden waarom er nagedacht is over de fits. De broeken hebben bijvoorbeeld een wijdere pijp waardoor er meer vrijheid wordt gecreëerd. De blazers zijn niet getailleerd wat een wat meer classy en stoere look geeft. Shop ze in het beige, olive en purple


Dit is YDENCE

YDENCE profileert zich als gedurfd, ambitieus, altijd vrouwelijk, extravert en zelfverzekerd. Het merk heeft uitgesproken prints, waardoor je een eigentijdse look creëert. Met de kleding van YDENCE kun je sterke punten accentueren en je persoonlijke stijl laten zien.

Modetrends bij YDENCE

Er zijn een aantal trends die  terugkomen in de damescollectie van YDENCE. 1 van deze trends is de donkere bloementrend. Dit komt veel terug in de jurkjes, rokjes maar ook blouses van YDENCE. Combineer bijvoorbeeld een leuke printed flowerdress met een laarsje om je outfit wat meer die cowboy look te geven. Naast de donkere bloemen zien we ook veel felle kleuren terug in de collectie van Ydence. Denk bijvoorbeeld aan de fuchsia en lime kleurige pakken hieronder op de foto. Deze modetrends zijn ook gemakkelijk te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een leuke bloemenjurk in combi met een oversized blazer. Of juist een stijlvolle wijde pantalon met daarboven een flower top.

SHOP NOW ONLINE
Benieuwd naar onze winkels?

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkels

Stay up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

De waardering van www.uniquemode.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 831 reviews.