Disclaimer

Disclaimer

Unique Mode verleent u hierbij toegang tot de website www.uniquemode.nl en nodigt u uit de hier aangeboden artikelen af te nemen. Onze website www.uniquemode.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar externe bedrijven of organisaties waarmee wij samenwerken, zijn eigendom van Eshuis Mode.

De website of onderdelen daarvan mogen niet openbaar gemaakt, gekopieerd of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Eshuis Mode. Het is daarnaast niet toegestaan om verstrekte informatie op deze website te kopiëren, af te drukken of te gebruiken/ verspreiden voor persoonlijke doeleinden.

Unique Mode behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Alle getoonde prijzen op de website www.uniquemode.nl zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. En op basis van deze dergelijke fouten komt dus ook geen overeenkomst tot stand.

Main Menu