‘’Met onze passie voor mode en persoonlijke service toveren we op jouw gezicht een grote glimlach. Merkkleding shop je bij Unique Mode!’’

4 nieuwe en toonaangevende stores

Sinds 2018 opende er al 3 grote nieuwe Unique Mode winkels. Deze stores komen voort uit een nieuwe generatie vol met passie en liefde voor fashion. Laat je hier inspireren door de mooiste en meest vernieuwende merkkleding en onze vrolijke modespecialisten!

Wij laten jou stralen en lachen in je nieuwe outfit.
Zo doen we dat!

ONZE SERVICE
Al meer dan 100 jaar stroomt mode door ons bloed en weten klanten ons te vinden. Winkelen bij Unique mode is persoonlijk en gemakkelijk. Drink lekker een kopje koffie in ons denimlab terwijl je je laat adviseren door onze specialisten, kleding aan het passen bent of een van onze mode-events bijwoont.
UNIQUE AANBOD
Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste en vaak nog onbekende merken. We verrassen je dan ook graag met wat nieuws. Bij elke Unique winkel stap je bij binnenkomst altijd in onze trend-area. Hier tref je onze nieuwste aanwinsten aan die jou tijdens je bezoek weer zullen verrassen.
EERLIJK & OPRECHT
Eerlijkheid duurt het langst. Met 5 generaties ervaring en onze passie voor mode helpen onze specialisten je aan de perfecte outfit. Altijd afgestemd op jouw wensen, favoriete stijl en natuurlijk de portemonnee.
DUURZAAM
Wij keren ons af van de wegwerpcultuur en streven er naar producten van hogere kwaliteit te verkopen met een langere levensduur. Bij Unique Mode nemen wij onze verantwoordelijkheid voor een beter milieu. Wij maken milieubewuste keuzes als het gaat om leveranciersrelaties, verpakkingsmateriaal, recycling en winkelinterieur.
Previous
Next

Waarom Steyn & Quint het familiebedrijf voortzetten?
Samen hebben we een visie.

Met onze passie voor mode en persoonlijke service streven we naar een kwalitatieve en duurzame winkelformule die een waardevolle relatie opbouwt met lokale klanten en leveranciers. Met onze toonaangevende stores en de gezelligste medewerkers dragen we bij aan levendige en toekomstbestendige winkelcentra die mensen een reden blijven geven om aankopen niet alleen online maar ook lokaal te blijven doen. Voel en beleef Unique Mode. Wij zien je graag!

Wat, wanneer en hoe?

Unique mode, Sinds 1890

Opoe's haringkar
Opening van de kruidenierswinkel.
Later werd hier ook manufactuur aan toegevoegd.
Opening damesconfectie afdeling Eshuis Mode
Opening Herenconfectie afdeling Eshuis
De verkoop in herenjeans als Lois en Levi’s trekt zo aan dat er wordt geïnvesteerd in een jeanskelder.
Verbouwing en heropening Eshuis Dames Mode
Heren Eshuis kopen boekhandel Jan ter Harmsel Grotestraat 4
Survive wordt uitgebreid en opent onder een nieuwe naam: Unique Jonge Mode
Opening eerste Unique winkel in Nijverdal.
Heren Eshuis nemen de zaak van Krommendijk over aan de Grotestraat in Nijverdal.
Opening van een 2e filiaal in Nijverdal
Unique verhuisd van de Grotestraat naar het Keizerserf in Nijverdal.
Dit werd een groot nieuwbouwproject en tevens het moment van een grote verandering. De eerste Unique Herenmode zaak wordt geopend met een winkeloppervlakte van ruim 350 M2.
Het nieuwe herenmode concept in Nijverdal slaat goed aan.
Nog geen jaar later opent Unique een nieuwe Herenmodezaak in Rijssen. De oude Unique Jeans & Casual aan Grotestraat 4 wordt omgetoverd tot een volledige dameswinkel en de nieuwe Unique Herenmode opent op een nieuwe locatie, Grotestraat 3.
Opening Unique Damesmode Nijverdal.
Er wordt besloten het nieuwe concept van de heren winkels door te voeren naar de dames winkels. In januari wordt begonnen aan een reuze verbouwing bij Unique Dames in Nijverdal. De nieuwe Unique wordt ruim 2 maanden verbouwd en tevens uitgebreid met het voormalige SNS pand. De nieuwe winkel betrekt zo’n 500 m2 aan damesmode en opent maart onder beperkende omstandigheden tijdens de corona pandemie.
1890
1920
1971
1973
1975
1981
1990
1990
1991
2000
2018
2019
2021

Benieuwd naar onze winkels?

Main Menu