Retourneren en terugbetalingen

Wilt u een artikel retourneren?

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Het artikel dient ongebruikt en voorzien van de originele labels en het prijskaartje geretourneerd te worden. Knip bijvoorbeeld labels niet los tijdens het passen! Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourneren

Indien u een artikel wilt retourneren zijn de kosten van het retourneren voor u zelf.
Bij retourneren in de winkel betaalt u geen retourkosten.

Het retourneren kunt u op 2 manieren doen:

  • Retourneren in de winkel: Breng uw bestelling verpakt in een verzendzak of verzenddoos naar het dichtstbijzijnde Unique Mode filiaal. Bij aankomst van uw retourzending op onze logistiek ontvangt u een retourbevestiging. We streven ernaar uw aankoopbedrag binnen 3 dagen na ontvangst terug te storten.
  • Online retourneren : Dit doet u door hieronder uw retour aan te melden.

Zo werkt retourneren

  1. Download hieronder het retourformulier, vul deze in en stop deze altijd bij de doos in. 
  2. U verpakt het artikel in de originele doos, inclusief het retourformulier.
  3. A) U geeft het pakket af bij 1 van onze Unique Mode filialen.
    B) U geeft het pakket af bij een door u gekozen bezorgservice.
  4. Geef ons alvast een seintje dat het retourpakket eraan komt door onderstaande formulier in te vullen.

Main Menu