New brands in store

New: LOFTY MANNER | Mrs. Butcher | Moss Copenhagen

Graag stellen we je voor aan onze nieuwste aanwinsten bij UNIQUE DAMES: Mrs Butcher, Lofty Manner en Moss Copenhagen. Deze prachtige nieuwe merken brengen dit najaar voor het eerst hun herfst- en wintercollecties aan het licht in onze winkels!

Mrs. Butcher (By Butcher of Blue)

By far het meest prestigieuze en luxe merk wat nu in onze winkels te vinden is. Mrs. Butcher is het zusje van Butcher of Blue onderscheid zich simpelweg door een prachtige kwaliteit. De coltruien en hun oversized knitwear heeft een bijzonder mooie pasvorm en voelt zo zacht aan dat je het nooit meer uit wil doen. Mrs. Butcher is een Nederlands merk opgericht door de heren Bob en Maarten. Deze mannen zijn nu al enige tijd bezig en wisten binnen korte tijd een groot marktaandeel te verkrijgen in de herenmode. Ook simpelweg door het brengen van een vernieuwend en kwalitatief product met een stoer en ruig randje. Deze eigenschappen zien we nu duidelijk terug bij de prachtige dames collectie. Kenmerkend aan de collectie zijn de ruimere fits. Wel vrouwelijk maar het nonchalante past gewoon heel goed bij Mrs. Butcher.

Lofty Manner

Lofty Manner mag zeker niet ontbreken in jouw garderobe dit najaar! De collectie bestaat uit prachtige en sprekende najaarskleuren. Vrijwel alle items uit de collectie zijn ook goed met elkaar te combineren. De designs zijn jong met een variatie in strakke en lossere fits. Lofty Manner probeert met iedere collectie de verbinding te leggen tussen betaalbaarheid en exclusiviteit. Verder wordt Lofty Manner gekenmerkt door eigentijdse dameskleding met een vrouwelijke nonchalante stijl. In de collecties wordt gebruik gemaakt van diversiteit aan materialen met oog voor detail.

Moss copenhagen

Ben jij fan van de simplistische en Deense stijl? Dan is dit Deense merk wat voor jou. Moss Copenhagen is sinds kort verkrijgbaar bij onze nieuwe Unique Dames in Nijverdal. Ze brengen vooral cleane en comfortabele collecties voor iedere vrouw. Kenmerkend voor Moss Copenhagen is de minimalistische en Scandinavische eenvoud wat je duidelijk terug ziet in elke collectie. De collecties zijn altijd geïnspireerd door de straten van Kopenhagen vermengd met de trends van het moment.

Main Menu