Damesmode trends herfst winter 2021

Deze trends mag je komend najaar niet missen!

Het najaar komt er weer aan en we weten allemaal wat dat betekend. De zomer kleding gaat uit de kast en de winter kleding gaat er weer in. Natuurlijk gaan we jou weer helemaal op de hoogte brengen van de nieuwste herfsttrends! We hebben ze even op een rijtje gezet.

Spencers

Dit is een trend die vorig jaar al goed zichtbaar was. Wellicht was je toen nog zoekende hoe je dit moest dragen. Dit jaar is dat gelukkig niet meer zo. Er zijn verschillende soorten spencers en je kunt ze op verschillende manieren dragen. Op een wat frissere dag combineer je deze leuk met bijvoorbeeld een blouse. Is het wat warmer? Draag hem dan gewoon lekker zonder blouse. Draag dit seizoen onder je spencer een toffe wide leg jeans. Zo geef je een subtiele knipoog naar de 70’s. Ga je liever voor een wat meer chique uitstraling? Draag er dan een blouse onder met een elegante lange plissérok. Tip: Ga ook eens voor een toffe spencer met een geruit patroon. Net even wat anders!

Suit it up

Een andere trend is het oversized pak. Deze trend zagen we afgelopen spring summer al een beetje doorschijnen maar gaat dit najaar echt doorzetten. Het bleef toen een beetje bij een oversized blazer maar nu mag daar ook echt die toffe wijde pantalon bij komen. De lange wijde broeken met een oversized blazer worden erg belangrijk. Tip: De leren blazer wordt ook een grote trend voor het najaar. 

De preppy stijl

Dit is een trend die we veel gaan zien. Het is vorig jaar al een klein beetje begonnen maar wordt dit najaar echt een grote trend. Wat de preppy stijl kenmerkt is de combinatie van een blouse en een trui met daaronder een nette broek of rok. Draag bijvoorbeeld een lange blouse als jurk met daarover een lange spencer.

Leren broeken

De leren broek is ook een trend die we veel zien. Ze zijn er op dit moment in verschillende stijlen. Je kan enerzijds gaan voor een leren broek met een wat meer chique uitstraling. Anderzijds kun je gaan voor een wat meer stoere look door een elastieke band en wijdere pijp. Een leren broek kan je met verschillende gelegenheden dragen. Draag deze met een sneaker en comfy sweater voor de wat meer casual gelegenheden. Of juist met een hak en blouse voor de nettere gelegenheden. Tip: De leren blazer is natuurlijk ook steeds populairder dus deze zou je kunnen combineren met een leren broek.

Loungewear

Een trend die zijn intrede deed bij het begin van de epidemie. Loungewear draagt eigenlijk iedereen al wel maar dan vaak thuis of in de vrije tijd. De loungewear trend heeft zich eigenlijk de laatste 2 jaar steeds verder ontwikkeld. Zo werden de stijlen steeds mooier en rijker van kwaliteit. Hierdoor wordt de loungewear trend steeds meer acceptabel om ook lekker buiten de deur te gaan dragen. Ook de lounge pakken van bijvoorbeeld Only en Black Bananas zijn momenteel niet aan te slepen. 

Main Menu