Alles over de nieuwe Butcher of Blue collectie SS21

Alles over de nieuwe Butcher of Blue SS21 collectie

Dit mag gewoon simpelweg niet ontbreken in jouw garderobe deze zomer. Het snel groeiende en stoere mannenmerk Butcher of Blue gaat door het dak heen. De mannen begonnen met het motto ‘we maken alleen dingen die we zelf zouden dragen’. Inmiddels kunnen we je vertellen dat steeds meer kerels het graag dragen, daar valt niet over te twisten.

Classic & comfortable

We dragen steeds meer wide en oversized

Een belangrijke trend dit najaar is natuurlijk de ‘wide fits’ trend. Alles mag wat losser en meer oversized. Zo vind je bij Butcher dan ook een groot aanbod in meer comfortabele stijlen. Sterker nog, die lossere pasvorm is Butcher op het lijf geschreven. Het stoere en nonchalante is precies wat ze willen uitstralen, niet alles hoeft zo perfect en strak te zitten. Check bijvoorbeeld eens de Classic Comfort polo hieronder, je vindt deze Butcher of Blue polo’s bij ons in de winkel.

Bestseller: Saturn Overshirt 

De kers op de taart

Dit overshirt maakt gewoon iedere outfit af. Elke week vliegt dit item er weer doorheen. Je combineert hem ook super makkelijk met iedere outfit… Het Saturn overshirt is gemaakt van katoen met een heel klein beetje elastan om precies voldoende stretch te geven tijdens je rek en strek oefeningen, je yoga les of gewoon ervoor te zorgen dat je niet uit je hemd scheurt. Ultra comfortabel in ieder geval! Butcher heeft deze shirts -die z’n inspiratie vindt uit een Amerikaans leger hemd- een ‘Garment Dye’ gegeven. Dat houdt in dat het shirt in z’n geheel geverfd wordt waardoor je een authentieke uitstraling krijgt en iedere wasbeurt een heel klein beetje van z’n originele kleur verliest waardoor je een uniek ingedragen look krijgt. Je vindt hem bij ons in deze toffe green sage colorway.

Butcher Army Tee

De perfecte heavy weight cotton

De Army Tee is een heavy weight cotton t-shirt. Misschien dat je het niet gelijk ziet op de foto maar het t-shirt voelt dikker en zwaarder aan. Het is een nieuwe classic in de Butcher familie. Dit T-Shirt is gemaakt van 200 grams organisch katoen, dat is best zwaar en je T-Shirt zal hierdoor langer meegaan. Super duurzaam als je het ons vraagt! Tegelijkertijd is het licht genoeg om je de zomer door te helpen. Detaillering komt van een oud militair ondershirt, de kraag is bijvoorbeeld wat grover en geeft een stoere look.

Voor wie iets nieuws wil proberen

Ze zijn luxe, mooi, zacht en vernieuwend

Wil je echt een keer helemaal wat anders proberen. Ga dan voor een gebreide polo of t-shirt. Het is één van de grootste herentrends dit voorjaar en wat een uitvinding is dit zeg. De eerste denkfout die je waarschijnlijk bij het lezen van de subtitel al gelijk maakte is: ‘Gebreid? veel te warm voor mij.’ Dan heb je het echt mis. Trek het aan en je snapt wat we hier mee bedoelen. Het draagt namelijk super licht en alles waait er lekker doorheen. Daarnaast geven de aansluitende boorden bij de mouwen en hals ook nog eens een stoer randje aan deze vernieuwende stijl.

Main Menu