Unique opent grote nieuwe dameswinkel in Nijverdal

Opening nieuwe dameswinkel

NIJVERDAL – Begin maart zullen wij de deuren openen van een compleet vernieuwde Unique Damesmode winkel in Nijverdal. De winkeloppervlakte zal worden uitgebreid met het voormalige SNS pand direct naast de huidige winkel. Ook wordt het huidige winkelconcept volledig vernieuwd.

Eerst Corona golf

De eerste lockdown in maart zorgde voor flinke vertraging

Afgelopen september stond de opening van onze nieuwe Unique Damesmode winkel gepland, maar Corona gooide roet in het eten. Het moment van de eerste lockdown in maart was precies het moment dat we een definitief besluit moesten nemen voor het opstarten van de verbouwing. Dit zorgde voor grote onzekerheid waardoor de verbouwing moest worden uitgesteld.

Planning

Januari 2021 zal de verbouwing van start gaan

Maart 2021 is het dan zo ver, de nieuwe Unique Damesmode winkel zal dan haar deuren openen. Vanaf januari zal er 8 weken lang heel hard gewerkt worden om alles op tijd af te krijgen. De retail zit in een stroomversnelling en deze investering moet onze winkel weer future proof gaan maken. De winkelformule wordt compleet vernieuwd en de huidige winkel zal worden uitgebreid met het oude SNS pand direct ernaast. Ook de huidige gevel zal worden vernieuwd. Deze wordt lichter en vele meters breder door de uitbreiding met het voormalige SNS pand. De winkel wordt straks zo’n 500 m2; een grote oppervlakte die ook gelegenheid biedt voor uitbreiding van het assortiment.

Nieuw concept

Een nieuw winkelconcept en uitbreiding van het assortiment

De uitbreiding en vernieuwing van het winkelconcept moet een bredere doelgroep gaan aanspreken. Het merkenpakket krijgt een serieuze upgrade met Yaya, Nukus en Moss Copenhagen. Alle leeftijden moeten straks bij Unique Damesmode kunnen slagen. Ook bij de inrichting van de winkel wordt rekening gehouden met verschillende leeftijdsgroepen. Gemak en overzichtelijkheid zijn dan ook erg belangrijk. Merken worden onderverdeeld in verschillende corners; zo wordt gebruik gemaakt van shop-in-shops en wordt er gewerkt met een trend gedeelte. De winkel bestaat in feite uit 3 zones. Een luxer gedeelte met merken als Tramontana, Opus, Geisha, Nukus en Yaya. Een stoer gedeelte met merken als Superdry, G-STAR en Levi’s. En een fast fashion gedeelte waar veel nieuwe en jongere merken zullen liggen. Deze 3 werelden lopen straks vloeiend in elkaar over maar zijn voor de klant duidelijk te zien. En om eenheid te behouden met de herenwinkels zal een grote jeanswall weer fungeren als centraal middelpunt van de winkel.

Het interieur speelt een belangrijke rol als het gaat om de sfeer en een optimale shopervaring. Met gebruik van materialen als hout, staal, terracotta tinten, LED verlichting en een mooi geluidssysteem wordt hier modern op ingespeeld. Ook het opstellen van gezellige ‘hoekjes’ en natuurlijk de welbekende coffee corner dragen allemaal bij aan een sfeervolle winkel. Voor ons is service, klantgerichtheid, gezelligheid en tijd voor de klant iets heel belangrijks. Dit vind je niet online. Onze klanten komen graag bij ons voor een eerlijk advies, maar ook om gewoon even een gezellig praatje te maken.

De winkel zal vanwege de strenge lockdown bijna 3 maanden gesloten zijn tot begin maart. Onder het motto ‘meebewegen met de toekomst, zonder de Twentse nuchterheid te verliezen’ gaan we er volle bak tegenaan en zien we u graag komend voorjaar bij de vernieuwde Unique Damesmode aan de Willem Alexanderstraat. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Main Menu