Malelions Black on Black limited collection

Malelions Black on Black limited collection

Malelions komt met een ‘black on black limited collection’ speciaal voor het hele Black Friday circus. En die collectie… die mag er zacht gezegd wel wezen als je het ons vraagt.

Influencer Estelle Hagen

Samenwerking met MALELIONS

Misschien wist je het nog niet maar de kleding van Malelions valt altijd mooi aangesloten en de hoodies zijn heerlijk zacht. Malelions heeft dan nog geen dames lijn maar de heren items worden al vaak aan dames verkocht. Estelle Hagen is als je het ons vraagt de juiste persoon om de Malelions collectie meer onder de aandacht te brengen bij de dames! Lekker warm voor op de bank, stoer voor een dagje shoppen en sportief voor tijdens het sporten! Bekijk ook even het Insta Profiel van Estelle Hagen als je tijd over hebt.

De limited collectie

Black-on-Black is een éénmalige levering

Je vindt de Black-on-Black collectie van Malelions uiteraard in onze herenwinkels. Onze black-on-black collectie bestaat uit de Signature hoodie, de Tonny Hoodie, de Tonny tee en de Striped polo. Je krijgt nu tijdelijk bij aankoop van een black-on-black item een gratis bijpassende cap! Op is op.

Signature Hoodie 2.0

Black/black + free cap

Tonny Hoodie 

Black/black + free cap

Striped polo 

Black/black + free cap

Tonny tee

Black/black + free cap

Shop ze allemaal

Free cap bij iedere black-on-black aankoop!

Main Menu