PME LEGEND komt met een exclusieve Anniversary kledinglijn

PME LEGEND | Limited XV drop

Get ready for a new legend. PME brengt een exclusieve collectie uit om hun 15-jarige jubileum te vieren. And guess what! Wij hebben hem in huis.

XV: Ode aan de Aviator en Nightflight jeans

Alles over de XV lijn

Om hun 15-jarig bestaan te vieren komt PME met een inspirerend eerbetoon aan de Aviator en de Nightflight jeans. Respectieverlijk 10 (X) en 5 (V) jaar geleden geboren en sindsdien succesvol. Deze twee fits hebben PME Legend de afgelopen 15 jaar op de kaart gezet. Half Nederland liep in die stoere regular fit jeans met twee grote opgestikte zakken aan de voorkant. Ook wel bekend als de ‘Aviator’. Daarna volgde hun tweede succes want Nederland liep ineens alleen nog maar in slim fit. PME Legend ontwierp de Nightflight jeans wat tot op heden hun meest succesvolle slim fit is. En wij kunnen niet zonder, want deze jeans zit werkelijk iedere man perfect.

PME introduceert: XV Denim

A new legend, the next gen XV denim.

PME Legend introduceert: de next gen XV denim. Dit nieuwe model bestaat uit de belangrijkste kenmerken van alle denims ooit ontworpen door PME. Op deze manier zijn ze tot een nieuwe pasvorm gekomen met interessante gedeelde kenmerken. De nieuwe XV denim heeft een slim fit pasvorm.

XV collectie capsule

Zeer gelimiteerde XV collectie

Naast de nieuwe denims brengt PME een capsulecollectie met enkele uitgesproken items. Deze items zijn slechts bij enkele winkels in Nederland verkrijgbaar. Als PME dealer zijnde krijgen wij per winkel slechts 3 maten van een item geleverd. Bijvoorbeeld de L, XL en XXL. Wanneer hier iets van verkocht wordt is het ook echt op. Bijbestellen is niet mogelijk. De kern van deze inspirerende collectie is innovatie. Luchtvaart blijft een centraal thema en middels deze exclusieve capsule worden er strakke en technische kenmerken gegeven aan de producten met een moderne twist. De PME kenner zal in elk item subtiele verwijzingen bespeuren naar de PME Legend Aviator en Nightflight jeans. 

Duurzame materialen en groene technieken

Overal is over nagedacht

Bij de ontwikkeling van deze XV collectie is een technische aanpak gebruikt. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen en nieuwe “groene” technieken zoals het laseren voor slijtage-effecten. Maar ook bij het productieproces is gebruik gemaakt van gerecycled water en tijdens het verfproces is er zelfs helemaal geen water gebruikt.

Main Menu