Butcher of Blue

In the land of the pig, the butcher is king…

Butcher of Blue doet dit najaar zijn intrede bij onze Unique Herenmode winkels. Een merk wat voor echte top kwaliteit staat. De looks van Butcher zijn super minimalistisch en het gebruik van stoffen en materialen is – al zeggen we het zelf – fenomenaal!

‘We maken het vanuit de kern voor ons zelf’

Maarten van Butcher of Blue vertelt zijn tips in ‘rennen, vallen en opstaan’

Al een aantal jaar timmert Butcher of Blue aan de weg. Het merk is stoer maar ook gekleed, de naam rolt lekker over de tong en kwalitatief laten ze geen steken vallen. De collecties van Butcher zijn relatief smal, veel keus heb je daarentegen wel. Ze maken prachtige pullovers, truien, knitwear en polo’s. Vaak slechts 1 of 2 varianten waarbij je kan kiezen uit veel verschillende kleuren. Een man houdt van eenvoud en daar wordt het ook voor gemaakt. Maarten en Bob (oprichters) maken alleen wat ze zelf zouden dragen. Check de video hieronder voor alle ins en outs!

Butcher of Blue

Fall winter 2020 collectie

We vertelden het net al, Butcher staat voor kwaliteit. Wanneer je iets aan past ben je verkocht. Want zo zacht en zo’n goede fit kom je niet vaak tegen. Je kan het dan ook maar beter meenemen (hehe). De eerste levering ligt vanaf eind augustus in onze herenwinkels. Kom gezellig even langs voor een bak koffie en sla vooral dit nieuwe herenmerk niet over.

Main Menu