3 leuke outfit styles voor een weekje hittegolf

3 leuke outfit styles voor een weekje hittegolf

Ja dames, we zitten deze week waarschijnlijk een aantal dagen ‘vastgeplakt’ aan onze bureaustoel. Afgelopen weken hebben we even op de zon moeten wachten, maar nu ze er is wordt het waarschijnlijk iets te veel van het goede. Hoog tijd voor een paar tips en wat leuke outfit inspiration!

#1 Jurkjes <3

Kleurrijke (strand)jurkjes!

Het is altijd prettig om een jurkje te dragen bij hoge temperaturen. Het ventileert veel meer en het is ook nog eens een stijlvolle optie. Ze zijn er in veel verschillende modelletjes en kleuren tegenwoordig, perfect voor een warme dag (op het strand)! Lotte en Noa showen hier een aantal jurkjes van onder andere Y.A.S., Desires, OPUS en Object. Je vindt ze bij onze Unique Damesmode winkels in Nijverdal & Rijssen.

#2 Draag wijdvallende stoffen 

Lekker los en luchtig!

Draag losse kleding! Op deze manier zorg je voor meer luchtventilatie en verminder je de kans op zichtbare zweetvlekken. Losse kleding is eigenlijk de beste tip van allemaal, het maakt natuurlijk wel uit welk materiaal je draag maar een lekker los shirt, losse rok of broek…. Dat is wat echt het verschil maakt. Noa en Lotte showen jullie hier een aantal items die super fijn zijn om te dragen met dat warme weer.

♦ Links: De wijde rode broek is van Desires
♦ Rechtsboven: De top is van ONLY en de witte zomerjeans van Desires
♦ Rechtsonder: De rok is van Geisha en het topje van Y.A.S.

#3 Rokjes & topjes! 

Leuke rokjes of topjes!

♦ Linksboven: De leuke top in de kleur peach is van Vero Moda
♦ Linksonder: De top in het peach is van Someday en die geweldige bijpassende rok is van OPUS.
♦ Midden: Deze hele set is van LEVI’S
♦ Rechtsboven: De top is van ONLY en de broek is van Desires
♦ Rechtsonder: De trui is van Jacqueline de Yong en de rok is van LEVI’S

Main Menu