Heren swimwear trends voor zomer 2020

Ben je klaar voor de zomer? De wereld is onze speeltuin, zeggen ze. Deze zomer zal dat je achtertuin zijn. Waarschijnlijk tikken we allemaal een leuk zwembadje of opblaas jacuzzi van de lidl op de kop en dat was hem dan. Gezien vorige zomer gaan we die zwembroek hoe dan ook nodig zijn, tropische temperaturen zijn geen verrassing meer tegenwoordig. Swimwear wordt steeds meer streetwear, daar gaan we je meer over vertellen.

Co-ord

Swimwear wordt streetwear

Co-ord staat voor ‘co-ordinated look’, oftewel een outfit die bestaat uit twee bij elkaar passende kledingstukken. Dit is iets wat we steeds meer zien, met name bij upcoming hype brands. Zo vind je bij ons deze zomer diverse swimwear setjes van Malelions en Black Bananas. Zij zien een zwembroek niet als een los item maar als een onderdeel van je complete outfit. Je sneakertje moet er goed onder passen en met een bijpassend t-shirt is je outfit af. Zo kun je gewoon in stijl over straat zonder dat iemand door heeft dat jij in je zwembroek loopt. De co-ord trend is dan ook een makkelijke manier om er goed verzorgd uit te zien in de zomer.

Black Bananas swimwear lijn

Nu in de winkels!

Vorig jaar lande het als een bom, de swimwear lijn van Black Bananas. Dit jaar hebben we diverse zwembroeken van Black Bananas in de collectie en zijn dan ook bij onze nieuwe herenwinkels en Rijssen en Nijverdal verkrijgbaar. Ook deze zwemshorts kan je makkelijk combineren met bijpassende t-shirts of afzonderlijk dragen.

Flex-fit

Net ff dat randje van je boxershort zien? Die zit er hier al in!

Heerlijk toch, een zwembroek die altijd goed en strak aansluit op je taille door de elastieke band die er al in zit. Mocht jij nog altijd een boxershort onder je zwembroek dragen, dan hoeft dat nu niet meer door deze slimme oplossing van Superdry. De swimwear lijn van Superdry is alleen verkrijgbaar in Nijverdal.

Fluor prints & All over prints

Al jaren populair en steeds weer verrassend!

Dit zijn voor iedereen bekende trends. Je zwembroek mag best een beetje opvallen en dus blijven de fluorescerende kleuren en all over prints populair. Die fluor kleuren staan ook nog eens extra goed bij een zongebruinde huid. En we vinden het leuk als een zwembroek niet al te serieus wordt genomen. Een gek printje als die van garnalen, ankertjes of palmbomen vallen dan ook vaak wel in de smaak. Elk jaar komt Shiwi weer met leuke vernieuwende all over printed zwembroeken. Je vindt bij ons dan ook een groot aanbod van de Shiwi swimwear lijn.

Tips om je zwembroek mooi te houden!

Zo doe je dat.

  • Zo snel mogelijk uitspoelen. Zonnebrand, vettigheid van je huid of bepaalde chemicaliën in een zwembad kunnen je zwembroek aantasten. Spoel deze dan altijd af na gebruik met zoetwater, ook als je niet eens het water in bent geweest.
  • Handwas. Je zwembroek kun je het beste met de hand even wassen. Wanneer je hiervoor de wasmachine gebruikt kan het de naden en elastieken beschadigen.
  • Gebruik groene zeep of Dreft. Gebruik een milde zeep zoals groene zeep of Dreft. Hiermee verwijder je vetvlekken van de zonnebrandcrème. Spoel daarna je zwembroek altijd even goed uit om de zeepresten te verwijderen.
  • Houd het koel. Heet water is slecht voor zwemkleding. Was je zwembroek daarom nooit in heet water. Een bezoekje aan die ohhh-zo lekkere jacuzzi is dan ook niet aan te raden.
  • Liggend laten drogen. Wring je zwembroek niet uit maar laat deze horizontaal (op een handdoek) drogen. Wanneer je je zwembroek ophangt kan deze uitrekken en uit model raken. En droog je zwembroek NOOIT met de droger.
  • Behandel je nieuwe zwembroek met een mengsel van natuurazijn en zoetwater. Laat je nieuwe zwembroek ongeveer een halfuur in een mengsel van natuurazijn en water weken (1 eetlepel natuurazijn op elke liter water). Dit badje zorgt ervoor dat de kleuren van je zwembroek langer mooi blijven.

Main Menu