Top 4 stijlen in heren zomerjassen

Top 4 stijlen: heren zomerjassen

De zomerjas, wat is nou eigenlijk nog een zomerjas tegenwoordig? Echt winter kennen we in Nederland niet meer en we kopen steeds vaker een fijn jack wat we langer door kunnen dragen. Of iets wat we gewoon heel graag willen hebben omdat het zo gaaf is! Maar die winterjas, die gebruik je nou misschien nog wel even, maar aankomende week wordt het daar veel te warm voor! Wat je dan zoekt is een praktisch jack. Een jack wat tegen een spatje regen kan, je pakt hem zo even van de kapstok zonder na te denken, hij moet niet te dik zijn, het liefst winddicht, ga zo maar even door. De consument stelt meer eisen aan een zomerjas dan ooit te voren. Ze worden technischer, praktischer en dienen steeds meer als all-season jack. Ben je er klaar voor? Hier volgen onze aanraders voor komend seizoen.

#1 Leather looks

Binnen onze grote collectie zomerjassen kunnen de leren jassen natuurlijk niet ontbreken! Een leren jas is een tijdloos item waarvan je zeker weet dat hij over een paar jaar nog steeds modieus is! We lichten de mooiste even voor jullie uit. Wat dacht je van de Faux Leather Jacket van Petrol industries. Deze jas is aardig gevoerd voor een zomerjas en kan je goed gebruiken als een all-season jack. Tevens is hij scherp geprijsd, echt “een jasje voor de look’s” als je het ons vraagt. Je shopt dit leren jack al voor slechts €129.95. Zijn grote tegenstander is de luxe en zachte schaapsleren jas van Cast Iron. Dit is wel even andere koek. Met speciaal gewaxte naden, verstelbare manchetten en 4 ritszakken hebben we het hier oven een uitblinker in zijn klasse. Dit 100% schaapsleren zomerjack shop je uitsluitend bij onze herenwinkel in Nijverdal. De jas kost €349.95.

#2 Waterafstotende jassen

Ben jij op zoek naar een meer functionele jas? Dat kan! Technische jassen zijn namelijk erg populair, dat zagen we de afgelopen winter ook al. De eerste jas die absoluut genoemd moet worden is de campagne jas van PME LEGEND voor deze zomer. De Strator Jacket is een 100% waterafstotende jas, de enige plekken waar water kan binnen komen is bij je hoofd en de mouwen want verder is alles gesealed. De naden zijn extra verstevigd en alle ritsen zijn ook volledig waterdicht. Bij de jas wordt een sample van het gebruikte materiaal geleverd waarbij wordt uitgelegd hoe ze de jas hebben ontwikkeld. Een totaal ander type jas wat je hiermee kan vergelijken zijn de softshell jassen van Black Bananas. Ook deze jassen hebben een uiterst functionele insteek. Ze zijn waterafstotend, wegen bijna niets en zijn erg makkelijk in gebruik. Echt een fijn jack waar je vanaf vandaag al gebruik van kan maken en wat je de hele zomer door kan gebruiken.

#3 All season jassen

In de lente weet je af en toen niet wat voor jas je aan moet doen en of je de juiste jas in je garderobe hebt hangen. De ene jas is te warm en de andere jas is juist weer te koud. Daarom hebben wij een lijstje van onze beste all-seasons jassen voor jullie klaar staan die perfect zijn voor de periode tussen de winter en de zomer! De ultieme ‘9 maanden per jaar’ jasjes!

De eerste jas die niet mag ontbreken is deze padded lichtgewicht jas van No Excess. We hebben hem in diverse kleuren op voorraad komend. Deze jas wordt ook vaak in de herfst door No Excess uitgebracht. Elk jaar is dit weer een super populair model door zijn draagcomfort. De jas voelt heel licht aan maar biedt wel voldoende warmte, ook als het wat frisser is.

Zoek je een wat sportiever alternatief, dan is deze light bomber van Superdry misschien wel wat voor jou. Deze jas valt getailleerd, is waterafstotend en heeft een klep op de rug wat stiekem je rug wat breder maakt. Mooi meegenomen dus.

#4 Lange jassen

Lange jassen zijn vaak modieus en stijlvol. We zien ze alleen wat minder op het straatbeeld omdat het vaak niet de meest praktische keus is. Maar we mogen ze zeker niet overslaan. Neem bijvoorbeeld deze MAC COAT tussenjas van Jack & Jones. Een zakelijke en stijlvolle tussenjas. Hij is aan de korte kant waardoor je hem iets makkelijker draagt in de auto en op de fiets. Of deze Black Bananas Reflective Porto Parka. Neon is iets wat we deze zomer overal in terugzien. Van accessoires tot schoenen. En dus blijft de mode ook niet achter. Zoek je iets wat outstanding en on trend is? Dan zit je helemaal goed bij deze Black Bananas jas.

Main Menu