Nieuw in onze winkel: LEVI’S

Nieuw bij onze dameswinkels: LEVI’S

Live in LEVI’S @ Since 1873
Het is net februari en ons eerste nieuwe damesmerk is al binnen! Vanaf nu zal LEVI’S verkrijgbaar zijn in onze dameswinkels in Rijssen en Nijverdal. In onze LEVI’S collectie zal je verschillende jeans fits aantreffen. De Mile High skinny en de Ribcage Straight vormen de rode draad in de denim collectie. De jeans zijn geweldig ontworpen en staan ieder figuur! Wie wil dit nou niet? Naast de jeans kan je veel toffe logo tees verwachten, coole sweats, hoodies, stoere denimshorts in veel kleuren en nog veel meer. 

#1 Long Live Levi’s 501 jeans!

De meest iconische LEVI’S broek is toch wel deze 501 jeans. Dit model gaat al jaren mee en is zeer geliefd door de alle LEVI’S fans. De 501 heeft zijn ups en downs gehad maar toch blijft het een grote favoriet! Deze broek kun je mooi stylen met een cropped trui van LEVI’S zoals hierboven. Beide items zijn verkrijgbaar in onze winkels.

#2 Ribcage jeans

Ben jij op zoek naar een stoere jeans maar heb je die nog niet gevonden? Dan ben je vanaf nu bij ons aan het juiste adres! De Ribcage van LEVI’S heeft een smalle taille, loopt recht naar beneden en heeft dan ook een straight fit. How cool? Er zit een gat op 1 van de knieën wat hem wat stoerder maakt. Dit is echt die always good jeans waar je alles op kan doen, we love it!

#3 All about denim!

Ben jij net zo gek op denim als ons? Dan is deze look zeker iets voor jou! Een mooie hoge jeans van LEVI’S met daarboven een basic logo shirt en een denim blouse van LEVI’S. Dit is dé echte LEVI’S outfit en alle items vind je bij ons in de winkel!

#4 Levi’s Corduroy tuinbroek

Wil jij dit seizoen een keer totaal iets nieuws proberen? Ga dan zeker voor deze tuinbroek van LEVI’S! Met deze tuinbroek ga je stralend het voorjaar in, je kunt de tuinbroek mooi combineren met een denim blouse en een trui nu het nog wat kouder is (zie foto’s!) Kortom een echte eye-catcher!

Main Menu