Fashion trends voor dames: zomer 2020

Het mag dan wel SALE zijn maar wij dames kijken natuurlijk al lang naar de nieuwe zomertrends die er aan komen! Wat zijn echte must haves deze zomer? Wat mag echt niet in jouw garderobe ontbreken? Lees het hier!

Nude kleuren blijven!

Ook prachtig om ton-sur-ton te dragen

Het zal waarschijnlijk voor niemand een verassing zijn maar de nude kleuren blijven! Deze kleuren kun je met alles combineren, maak het stoer met een donkere kleur of maak het zacht en lief met een witte of lichte kleur. Deze tinten doen het vooral goed in een totale look, het liefst ton-sur-ton gedragen.

Pofmouwen 

Een trend uit de jaren 70

Nog een terugkerende trend is de pofmouw dit seizoen! Je zult ze in allerlei vormen en maten voorbij zien komen. De pofmouwen komen op jurkjes en topjes met korte mouwen. Ook zal je ze terug gaan zien in de vorm van halflange en lange ballonmouwen.

Bloemenprint

Natuur is de grootste inspiratiebron voor de zomer van 2020

Een printje dat keer op keer terugkomt is de bloemenprint, het zal dus ook zeker geen verrassing zijn dat ook dit seizoen de bloemenprint weer terug is. De bloemenprint maakt kledingstukken wat meer romantisch en zacht, een echte eyecatcher! De bloemenprint wordt vergezeld door veel fauna en flora printjes, zeeblauw, mosgroen, natuurlijke vormen en materialen. Voor de lente/zomer van 2020 is natuur de grootste inspiratiebron.

We gaan weer voor kort! 

Shortpants worden hot

De broekjes, jurkjes en rokjes worden steeds korter. De bermuda blijft getailleerd en netjes maar wordt wel weer een stukje korter! Er komen hele korte shorts in de vorm van hotpants deze zomer, dit is misschien wel één van de meest opvallende items komend seizoen. Je zal de hotpants gaan zien in veel verschillende soorten, van jeans varianten tot sportieve ontwerpen.

Hoge broeken, smalle taille

Zijn we dol op!

De hoge broeken met smalle taille laten ons deze zomer niet in de steek! Veel broeken zullen wijd zijn met een hoge taille. Pijpen kunnen recht zijn of zelfs nog wijder uitlopen. Lekker toch?

Groene kleuren

Avontuurlijk en hip

Bij groen denken we aan natuur. Met een groene kleur kun je een avontuurlijke outfit maken maar ook een hele hippe outfit. Denk bijvoorbeeld aan legergroen. Daarnaast ga je nog veel meer groentinten zien als neon groen, lichte kleuren groen en pastelkleuren.

Main Menu