De snelle opkomst van MALELIONS

Nu verkrijgbaar! MALELIONS.

Een tijdje geleden zagen we het voorbij komen op deondernemer.nl en nu kunnen we er niet meer omheen. Het nieuwe BALR zeggen ze, de kledinglijn van Thijs Offermeijer doet het goed en is nu ook bij onze herenmodewinkels in Nijverdal en Rijssen verkrijgbaar. 

Over de snelle opkomst van Malelions

Door jonge ondernemer Thijs Offermeijer (25)

Het gaat goed met Malelions, eigenaar Thijs Offermeijer liet weten aan Eindhovens Dagblad dat er maandelijks duizenden stuks over de toonbank vliegen. Van zwembroeken tot hoodies, als het toffe merklogo van Malelions er maar op staat. Wat ons zelf opviel zodra de eerste hoodies van Malelions binnen kwamen, is dat de kwaliteit ongekend is. De stoffen voelen ontzettend zacht en luxe aan, en dan kost een hoodie maar slechts €89.95. Thijs zegt dat de kleding wordt gemaakt in een fabriek in Istanboel. Deze produceert ook voor andere bekende merken en levert goede kwaliteit. Thijs begon in januari met Malelions en het is nu al in meer dan 95 winkels te vinden.

Influencers

De troef

Het belangrijkste middel om in te spelen op de doelgroep van Malelions is het gebruik van influencers. Je ziet het merk overal, op het TV-programma Temptation Island, tijdens optredens van rapper Snelle, bekende voetballers die het merk dragen, ga zo maar even door. De foto’s van bekende Nederlanders waarmee de Malelions doelgroep zich identificeert, gaan rond op websites en grote social media kanalen. Mannen met een stoere en ruige uitstraling is waar de doelgroep tegen opkijkt. Veel foto’s zien er dan ook succesvol uit. Foto’s die worden geschoten op een Spaanse zonnige vakantiebestemming, met dure horloges en mooie auto’s op de achtergrond. Dat werkt.

Bij ons verkrijgbaar

Captain Hoodie & Anorak Hoodie

Zowel in Rijssen als Nijverdal zijn de hoodies en sweaters van Malelions verkrijgbaar. De hoodies kosten €89.95 en de sweaters €79.95. Deze zijn verkrijgbaar in diverse colorways. Hier een greep uit ons aanbod.

Main Menu