G-STAR host RAW RAVE tijdens ADE 2019

G-STAR host RAW RAVE in Rijksmuseum tijdens ADE 2019

G-STAR RAW, onze Nederlandse trots als het om denim gaat, viert aanstaande donderdag haar 30-jarig bestaan met een RAW RAVE onder het Rijksmuseum in Amsterdam. G-STAR werkt al langer samen met het Rijksmuseum en ze brachten eerder al een exclusieve Rijksmuseum collectie uit. Deze RAW RAVE is de start van een driejarige officiële samenwerking tussen Amsterdam Dance Event en G-STAR RAW.

Futuristische stroboscope-powered mosh pit 

Bij de iconische Passage

Je kon je tot afgelopen zondag nacht inschrijven voor dit evenement met gelimiteerde toegang. Morgen wordt middels een loting bekend gemaakt wie er tickets ontvangen voor het exclusieve ADE feest. G-Star staat bekend om innovatieve en creatieve designs. De line-up is daarom een combinatie van experimentele artiesten die de iconische Passage aanstaande donderdag transformeren tot een te gekke futuristische stroboscope-powered mosh pit. En mocht je geen tickets hebben bemachtigd dan kun je de volgende dag altijd nog de Livestream terug kijken!

Line-up 

De Staat, Boys Noize en TITIA

Je kan een leuke mix verwachten deze avond. Er komt zowel techno als rock aan te pas. TITIA zal de avond aftrappen, we kennen haar onder andere van een eerdere Boiler Room session tijdens het ADE 2018. Check haar boiler room session van vorig jaar hier. Verder zal De Staat een te gekke liveshow gaan neerzetten en kun je deze avond genieten van de grote jongens Boys Noize. Voor meer informatie over de RAW RAVE van aanstaande donderdag 17 oktober ga je naar g-star.com.

Main Menu