Subtiele knipoog naar Peaky Blinders kleding in de wintercollectie 2019

Peaky Blinders kleding keert terug in dagelijks modebeeld

Subtiel maar zeker zien we kleine details van Peaky Blinders kleding steeds meer terug in de nieuwe wintercollecties van 2019. Is dit bewust of onbewust? Wat maakt het uit. De outfits in peaky blinders stralen mannelijkheid, leiderschap en stijl uit. Wie wil dat nou niet? Geef je outfit een kleine Peaky Blinders touch met deze outfit inspiratie.

Outfit inspiratie!

Dagelijkse items met een Peaky Blinders touch

Het lijkt wel alsof alle designers verslaafd zijn geweest aan Peaky Blinders. Elk herenmodemerk geeft dit jaar wel een subtiele knipoog naar de stijlvolle mode uit het begin van de 20e eeuw. We zien veel coats, veel ruiten en strepen, veel variatie in stoffen en de mode wordt steeds slanker. We hebben zomaar even een outfit van Tommy Shelby gepakt en op basis daarvan een outfit samengesteld.

 1. Only & Sons – Wool Coat €109.99
 2. No Excess – Flat cap €17.99
 3. No Excess – Gilet €59.99
 4. Only & Sons – White basic shirt €29.99
 5. Blue Industry – Melange Pantalon €109.99

Pants zijn de nieuwe jeans

Strepen en schotse ruiten: uitdelen

De broek met een schotse ruit of streep wordt massaal gekocht in Nederland. In de winter van 2018 hadden we er misschien enkele in de winkels liggen, zo’n ruitje vonden we maar gek. Toch werd het vorig jaar al goed opgepakt en nu kun je er niet meer omheen! Mannen kennende duurt het altijd even voordat een nieuwe trend grootschalig wordt opgepakt, dat blijkt wel weer. En wat blijkt nou? Deze broeken met schotse ruit of dunne streep zien we heel toevallig ook de mannen van Peaky Blinders vaak dragen. Bij onze herenwinkels in Rijssen en Nijverdal vind je een groot aanbod in pants. We hebben hier een kleine selectie gemaakt van ons aanbod, van links naar rechts:

 1. Only & Sons – Mark Pant Stripe grey €39.99
 2. Only & Sons – Mark Pant Stripe black €39.99
 3. Only & Sons – Mark Pant Grey melange €39.99
 4. Jack & Jones – Marco Connor Grey melange €59.99
 5. Jack & Jones – Marco Connor Navy stripe €59.99
 6. Jack & Jones – Marco Connor Check €59.99
 7. Jack & Jones – Marco Charles Check €59.99

*Tip: Op alle Only & Sons pants geldt de actie 2 voor €69.99

Coats: back in action

Een coat mag niet meer ontbreken in jouw garderobe

Coats maken momenteel een groot onderdeel uit van de winterjassen collectie. In onze collectie vind je ze in veel verschillende soorten en maten en wij laten vast een tipje van de sluier zien. De coat is van vroeger uit echt een mode icoon en wordt nu veel gedragen in combinatie met een coltrui.

Main Menu