De modetrends voor mannen najaar 2019

De modetrends voor mannen najaar/winter 2019

Met deze trends en tips loop je er dit seizoen weer stijlvol bij!

De kleuren van dit najaar

Véél kleur!

Als je onze herenwinkels in loopt in Rijssen en Nijverdal, valt je één ding gelijk op: kleur, kleur en nog is kleur! De kleuren die je vrijwel in iedere collectie tegen komt zijn oker geel, mosgroen en bordeaux. Maar opvallend is dat de nieuwkomers umber orange en brick red het verassend goed doen. Deze kleuren zijn een beetje afgeleid van oker geel en bordeaux en zijn dit jaar erg vernieuwend in de collectie. Met name de kleur brick red wordt veel gebruikt in combinatie met grijs, off white en crème om een chique touch te geven aan een outfit.

Corduroy

Uit de 70/80’s

In de jaren 70/80 zag je het overal en iedereen droeg het. Langzaam maakt corduroy een comeback en dit jaar kun je er niet meer omheen. Je zal het veel terug gaan zien in colberts, gilets en pantalons. Corduroy is dus zeker niet meer oubollig maar juist super in de mode, fashionable en chic.

Meer pants dan jeans! 

Dé verschuiving van dit decennia, steeds meer mannen dragen een toffe pant.

Onze oud en vertrouwde jeans staan al een tijdje onder druk. En het gaat opeens wel heel erg hard! Mannen gaan zich steeds meer casual kleden. Of nee, misschien moeten we zeggen steeds meer dandy chic… Het is maar hoe je het ziet. Boven een pant kun je een hoodie of sweater dragen, maar ook een overhemd met een pullover. De pant versterkt eigenlijk de uitstraling waar je voor kiest. Draag je er wat netters boven, dan wordt je look ook gelijk heel gekleed. Draag je er juist iets casuals boven zoals een hoodie, dan neig je gelijk heel erg naar de hoek van het streetstyle. Wat wij veel horen in de winkel is eigenlijk, ‘Leuk! Een keer wat anders’. En iedereen kan het aan omdat je er alle kanten mee op kan, waar wacht je nog op!

Winterjassen: Technisch en wol 

Technische en wollen jassen maken hun opmars!

Benieuwd naar onze winkels?

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkels

Stay up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

De waardering van www.uniquemode.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 825 reviews.