Donderdag 5 september opening Unique Mode Rijssen

Donderdag 5 september opening Unique Herenmode Rijssen

Profiteer 3 dagen lang van aantrekkelijke Superdeals!

5 september zullen wij de deuren van een compleet nieuw gebouwde winkel openen in Rijssen. Dit wordt de tweede Unique Herenmode winkel in slechts 1 jaar tijd. De winkel heeft straks een oppervlakte van ruim 300 m2. Hier wordt straks een enorm assortiment herenmode aangeboden met veel topmerken.

De opening vind plaats op donderdag 5 september en zal de rest van de week uitbundig gevierd worden. Zo zullen wij 2 dagen voor de opening een grote Superdeal folder uitbrengen die bomvol staat met openingsaanbiedingen. Elke dag zullen er verschillende aanbiedingen zijn en valt er van alles te beleven, dus dit mag je niet missen!

De one-stop-shop voor iedere man in de regio

U zal straks in de nieuwe winkel in Rijssen gaan zien waar het nieuwe mannenconcept voor staat. Mannen moeten bij ons gemakkelijk en eenvoudig in één keer kunnen slagen. Door een groot aanbod in zowel casual, smart casual en dressed herenmode zal er voor iedere man straks van alles te vinden zijn. Naast een groot aanbod worden er regelmatig events georganiseerd en scherpe Superdeals bekend gemaakt. Kom langs en laat je door onze specialisten adviseren!

Nieuw winkelconcept

Onze nieuwe herenwinkel in Rijssen is als het ware opgesplitst in drie zone’s. Eén gebied bestaat volledig uit zogenaamde shop-in-shops. Dit zijn als het ware stukjes winkel van de merken zelf, die geplaatst zijn in onze winkel. Elk merk wordt dus geheel in zijn eigen identiteit gepresenteerd waardoor u een volledige merkbeleving ervaart van dat specifieke merk. Dan is het tweede gedeelte de trend zone. In dit gebied rouleren we regelmatig met nieuwe merken. Ook treft u hier verassende presentaties aan van merken die even heel populair en lastig te vinden zijn. De derde zone is een stukje herritage en passie. Unique Mode is ooit begonnen met een jeanskelder. Zoals u van ons gewend bent treft u altijd een gigantisch assortiment jeans aan, vandaar ook dat de derde zone het ‘Denimlab’ is. Deze zone bestaat uit een hele groot denimwall en het bijbehorende horeca gedeelte. Elke outfit begint toch altijd nog met een lekkere bak koffie en de juiste jeans.

♣ Adres: Grotestraat 3, 7461 KE Rijssen

Wat er op de agenda staat voor de openingsmaand

◊ 5 September – Disco Night

Tijdens de Grand Opening op donderdag 5 september verzorgd DJ Fransiscus een Classic Disco avond van 17.00 – 21.00.

◊ 7 September – DJ Wolfcamp

Geniet deze middag van 12.oo tot 17.00 van heerlijke Ibiza House & Disco Vibes!

◊ 14 September – Vinyl Café

Zijn vinyl platen ook jouw quilty pleasure? DJ Amper&Sand komt deze middag live platen mixen met zijn classic platenspelers van 12.00 tot 17.00 uur.

◊ 28 September – State of Art Porsche Racing Event

Deze dag parkeert State of Art menswear een klassieke race Porsche bij ons voor de deur! Tevens hebben we een grote poffertjeskraam geregeld, kom dus vooral even langs want iedere klant krijgt een portie GRATIS poffertjes. En als klap op de vuurpijl vindt er deze dag een grote modeshow plaats in het centrum van Rijssen. Wie zegt dat winkelen niet leuk is?

◊ 5 Okt – PME Legend Fly-In

Een dag die vol in het teken staat van Nederlands grootste mannenmode merk PME LEGEND. Deze dag delen we diverse give aways uit van PME en zal er een brandpromotor aanwezig zijn die u persoonlijk advies geeft bij het uitkiezen van de juiste jeans!

Blijf op de hoogte van alle vorderingen en mis de Openingsfolder niet!

Blijf van alles op de hoogte via onze Facebook Eventpage of volg ons op Instagram. Hier zal je straks de Grand Openingsfolder aantreffen met alle scherpe Superdeals!

Main Menu