Girls! De nieuwste modetrends voor lente en zomer 2019

Girls! De nieuwste modetrends voor lente en zomer 2019

Een aantal modetrends voor aankomend seizoen op een rijtje! Het is weer tijd om je langzaam een beetje te gaan inlezen op wat de trends zijn voor deze lente en zomer. Dus doe vast wat inspiratie op!

Neutrals & neon

Naast de jaarlijks terugkerende felle neon kleuren gaan we dit jaar ook veel neutrale tinten zien met zachte rozige en mauve ondertonen. Je zal ze al vroeg in het voorjaar gaan zien. Ook is de trenchcoat helemaal terug! We hebben er vast twee afgebeeld in de ‘Soft Corn’ Neutrale tint en de ‘Fiesta’ neon tint.

Colortrends

Klassiek: 70’s and 80’s

Met een knipoog naar de 70’s en 80’s zien we straks veel meer klassieke stijlen. De nieuwe zomerse modekleuren stralen overtuiging, kracht en ingetogenheid uit. Je zal de kleuren ook veel terugzien in ruiten en strepen, waardoor een uitgesproken retro look ontstaat. Denk bij deze retro looks ook aan lange jurken en topjes in opengewerkte stofjes.

Trend

Animal Prints

Op de catwalk zijn dit keer buitengewoon veel stijlvolle dierenprints gespot. Leopard print, snakeskin, crocodile print, tiger print, zebra print… Dus gooi je angsten voor dierenprints maar aan de kant want deze wildernis gaat komend seizoen erg dichtbij komen!

Animal-prints

Van utility wear tot roesjes

Opvallend zijn de stoere en wijde broeken. De cargo jeans en overalls die opvallend veel aanwezig zullen zijn worden gecombineerd met juist weer uiterst vrouwelijke tops. Opvallende popeline topjes, veel roezels en relaxede jasjes worden met name boven deze broeken trend gedragen.

Main Menu