New Arrivals: Fout maar goud

Deze items zijn fout maar goud!

Man man man wat lelijk. Maar goed, wil jij binnen komen op dat toffe feest… dan moet je je wel houden aan die oh-zo-geweldige dresscode. Bij ons fix je dat voor slechts 29,95. 

Lekker fout!

Check onze truien en overhemden in diverse ‘winterse’ dessins

Fout-maar-goud

Even geleden was de kersttrui nog een kledingstuk waarin je absoluut niet gezien wilde worden. Maar vandaag de dag vind je ze bij elke keten wel terug in de collectie. En hoe fouter, hoe beter ze verkopen. We kunnen allemaal niet wachten om dat ding uit de kast te pakken en onze vrienden te showen hoe lelijk we er wel niet bij kunnen lopen. Overal vind je waanzinnige tips hoe je dit mode item wel niet kunt combineren, maar mannen zo’n trui combineren, dat kan natuurlijk helemaal niet. We kopen die trui ten slotte ook niet om er vervolgens heel tof bij te lopen. Koop daarom lekker de trui of blouse waar jij het hardst om kunt lachen en probeer hem vooral niet te combineren. Check hier onder onze truien en overhemden met onder andere deze quotes: All I want for Christmas is BIER, All I want for Christmas is PIZZA, etc… Je vindt ze bij onze herenwinkels in Nijverdal en Rijssen, maten vanaf S t/m XXL.

#1 Overhemd 

The classic bang! shirt

Bang-overhemd

#2 Overhemd 

Schattig sneeuwpop shirt

Sneeuwpop-shirt

#3 Kersttrui 

All I want for Christmas is BIER

Bier-kersttrui

#4 Kersttrui 

All I want for Christmas is PIZZA

#5 Overhemd 

Iconische klassieker

Iconic-christmast-shirt

#6 Kersttrui 

Jaja deze klassieker mag niet ontbreken…

De-klassieker-kersttrui

Main Menu