Max Verstappen meldt deal met G-STAR

Max Verstappen meldt deal met G-STAR RAW

Max Verstappen heeft zojuist op zijn Instagram profiel bekend gemaakt een samenwerking aan te gaan met G-STAR RAW. De Red Bull-Coureur liet weten erg enthousiast te zijn over zijn net opgestarte project met Nederlands grootste denim brand.

Max-Verstappen-collab

Instagram 

Onze koning van het asfalt kan er de komende tijd vanuit gaan dat hij aan kleding niets te kort komt! Max Verstappen heeft namelijk net op zijn Instagram profiel gemeld een samenwerking met G-STAR RAW aan te gaan. We wisten al dat Max elk jaar miljoenen ‘bij verdient’ aan sponsorinkomsten, maar met G-STAR als nieuwe sponsor kan hij vast en zeker rekenen op weer een extra zakcentje.

Na Jumbo en Exact nu ook G-STAR RAW 

Veel merken en bedrijven snakken naar een samenwerking met de ultra bekende Nederlander. Na Jumbo en Exact lukt het dus ook G-STAR een toffe collab aan te gaan met onze ultra populaire snelheidsduivel. En wij kunnen niet wachten wat dit voor collectie gaat brengen, ALS die er komt natuurlijk…. Eerder zagen we al een samenwerking met Pharrell Williams, waarbij de klassieke Elwood in een super exclusieve X25 collectie werd herboren. Of de samenwerking met DJ en producer Afrojack, met wie G-STAR onder andere toffe sunglasses en caps ontwierp. En daar kwam afgelopen seizoen nog de samenwerking met Jaden Smith (zoon van acteur Will Smith) bij met de ‘Forces of Nature’ collectie, waarbij kracht van de natuur en duurzaam produceren centraal stond. G-STAR RAW gaat in ieder geval de jonge F1-coureur sponsoren, maar voor hoe lang liet Max Verstappen op zijn Instagram profiel niet weten.

Max-verstappen-collab-2

Main Menu