Top 3: Cadeaus voor kerels

Top 3: cadeaus voor kerels

Van geven word je blij! Maar soms kan het vinden van een tof cadeau voor een man best lastig zijn. Soms is het zelfs zo dat hoe beter je ze kent, hoe moeilijker het is om een leuk cadeau te vinden. Daarom willen we jullie een aantal toffe tips geven, check ze hier.

SECRID Wallets

#1 Industrieel ontwerp en mode komen samen tot een pocket-sized essential

Secrid-blogpost-1200x870

Deze pocket-sized multifunctionele portomonnees worden ontworpen en handgemaakt in Nederland. Tevens wordt dit gedaan met grote zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu. Een betere wereld begint dus in je broekzak. Niet simpelweg een leuk presentje dus! Secrid speelt in op heel veel trends van dit nieuwe high-tech tijdperk. Aan de binnenzijde van de leren Slim wallets zit altijd een aluminium cardprotector, hier gaan je pasjes in die je er met een knopje trapsgewijs uit kan schuiven. Door de aluminium cardprotector zijn je pasjes ook nog eens RFiD/NFC beschermd.  De nieuwe generatie bankkaarten, creditcards en ID-kaarten zijn namelijk uitgerust met chips en antennes die draadloze communicatie mogelijk maken. Met de SECRID slim wallets, voorzien van een aluminium hart, zijn je kaarten dus altijd beschermd tegen ongewenste draadloze communicatie! Je shopt ze bij ons in talloze kleuren en stijlen van €29,95 tot €74,95. Jij kiest!

PME LEGEND Leren handschoenen

#2 Exclusieve handschoenen in Craquelé leer

Met deze handschoenen in craquelé leer maak je elke man blij. Door het craquelé leer zien deze 100% leren worker gloves er stoer en versleten uit. Doordat er bewust kleine barstjes en scheurtjes in het leer zijn gemaakt zien deze leren handschoenen er al gebruikt uit zonder dat dit echt zo is. En hoe ouder ze worden, hoe stoerder ze eruit gaan zien! Je shopt ze in onze herenwinkels voor €69,95.

G-STAR RAW Vaan backpack

#3 Ga stijlvol op reis met deze luxe Vaan Backpack

Met deze backpack van G-STAR RAW maak je elke outfit helemaal af. Een stijlvolle rugtas voorzien van toffe off the grid specs. Je sluit hem af met een leren riem en bevestigd deze aan een gouden knoop. De tas heeft een groot vak aan de binnenkant waarin een speciaal compartiment voor een laptop zit, tot maximaal 15’’. Je trekt hem aan met verstelbare gewatteerde banden. Kortom, een backpack waarmee je de show steelt. Hij mag dan wel wat kosten, voor €109,95 ben je de trotse eigenaar van deze moderne design tas.

Main Menu