Mannen opgelet: Onze top 3 winterjassen

Mannen opgelet: de winterjassen top 3 van 2018

De kou is gearriveerd. Natuurlijk hebben jullie mannen nog niet de tijd genomen om een toffe winterjas uit te zoeken, want ja, het was nog niet koud genoeg… Nu het seizoen lekker op gang komt hebben we even gekeken wat de toppers van dit moment zijn. Om het zoeken naar een winterjas wat makkelijker te maken, hebben we een top 3 korte modellen en een top 3 parka modellen samengesteld. Let’s take a look!

Top 3 korte winterjassen

#1 Superdry – Lichtgewicht jas 

Superdry-Tweed-Fuji-1200x870

Deze winterjas van Superdry heeft de concurrentie dit jaar de das omgedaan. Dat zou je misschien niet gelijk denken als je er zo naar kijkt. Maar dit is toch wel een uniek exemplaar in zijn prijsklasse. Het is een lichtgewicht herenjas voor eigenlijk alle seizoenen. Hij biedt genoeg warmte tijdens de herfst- en winterperiode, maar is niet dusdanig dik dat je hem gelijk moet opbergen wanneer de lente aanbreekt. Een 9-maanden-per-jaar-jasje noemen wij dat. En daar houden de mannen van… Voor €129,95 kun jij je een heel jaar redden met slechts één jas. Geen wonder dus dat de Nederlandse man deze winterjas zo kan waarderen.

#2 PME Legend – Cargo Glider

PME-Legend-cargo-glider-1200x870

Dit PME Legend Cargo Glider jack is een cross-over tussen een authentiek MA-1 Navy pilotenjack en een cargo vlucht geïnspireerd jack. Vorig jaar was dit de topper van de PME Legend winterjassen collectie, dus niet gek dat hij dit jaar wordt herhaald! En met succes, dit jaar wordt er weer goed gereageerd op deze allround winterjas. Dit korte herfst/winter jack is gemaakt van een speciaal gebreide jersey stof met een schuim coating die de stof waterdicht en vuilafstotend maakt. Dit is tevens niet meer zo uniek, bijna elke jas uit de PME winterjassen collectie is dit jaar wind- en waterdicht. Dat kunnen wij wel waarderen! Het quilting patroon volgt de vorm van je lichaam en houdt de fiber balletjes vulling in de perfecte vorm. Voor €199,95 is de jas van jou en hij is bij ons verkrijgbaar in blauw en grijs.

#3 Petrol Industries – Gewatteerde jas

Petrol-Industries-jac111-1200x870

Petrol Industries in de top 3 met een winterjas. Waarom? Een fenomenale prijs-kwaliteitverhouding. Deze winterjas houdt jou de hele winter warm voor nog geen €90,-. Door de gewatteerde voering en de iets langere pasvorm is het een ideale jas voor als je s’ ochtends langs de zijlijn van het voetbalveld staat! De kobalt kleur is het populairst maar hij is bij ons ook verkrijgbaar in bottle green, zwart en marine.

Top 3 parka winterjassen

#1 PME Legend – Snowpack 

De Snowpack van PME Legend is een luxe tweelaags jack voor alle seizoenen. Deze exclusieve jas t.w.v. €399.- is (uiteraard) waterafstotend en heeft een uitneembare bontlook binnenjas, ideaal! Ook is hij voorzien van een afneembare capuchon. De bontlook rand van de capuchon is ook een aparte laag en kan er af. Een echt must-have voor het tussenseizoen en de ijskoude winter. Je shopt dit unieke exemplaar bij ons in de winkel.

#2 Superdry – SDX parka

Blijf warm en zie er sportief-modieus uit in deze parka. Deze parka is voorzien van maar liefst zes voorzakken en een extra zakje op de mouwen. Zoek je een multifunctionele winterjas die je ook kan gebruiken op wintersport, dan zit je goed met deze parka van Superdry. Een jas met oog voor detail en een sportieve uitstraling door de oranje details.

#3 Jack & Jones – Tech Parka

Je moet haast wel een reptiel zijn als je het hier koud in krijgt. De jas is gevoerd met dons (90%) en veren (10%) die je warm houden tijdens de koudste winters en meest ijzige windvlagen. De jas is wind- en waterdicht en is voorzien van een stormcapuchon. Deze minimaliseert de kans op regen in je gezicht en kan bijna niet afwaaien wanneer er stevige wind staat. Er zitten handschoenen in het uiteinde van de mouwen verwerkt zodat je niet steeds de mouwen uit je jas te hoeft te trekken wanneer je een keer handschoenen vergeet. Voor €199,95 ben je de gelukkige eigenaar van deze ultieme winterjas!

Benieuwd naar onze winkels?

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkels

Stay up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

De waardering van www.uniquemode.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 808 reviews.