De coltrui: terug van weggeweest

De COLTRUI: terug van weggeweest

De coltrui is dit jaar back in action, en hoe… Ook als man is dit mode item niet meer uit je garderobe weg te denken. Wij hebben een top 3 samengesteld van onze best verkochte heren coltruien.

#1 Cast Iron

Subtiel & stoer

Cast-iron-coltrui

Deze coltrui van Cast Iron heeft net wat meer details dan je gewend bent van een coltrui. Deze slim fit 100% katoenen coltrui heeft een fancy raglan mouw wat de schouders vaak onbewust wat breder doet lijken. Het logo is bij deze Cast Iron coltrui heel subtiel in dezelfde kleur in de stof geborduurd. Dit geeft deze coltrui een hele cleane look waardoor je hem heel goed zou kunnen combineren met bijvoorbeeld een colbert. Tegelijkertijd heb je de raglan mouw die er voor zorgt dat je hem ook heel goed stoer kan dragen. Niet voor niets dus dat we deze multifunctionele coltrui op één hebben gezet.

#2 Blue Industry

Classy & business casual

Deze gestreepte coltrui van Blue Industry bestaat uit 80% viscose en 20% nylon, wat hem super stretchy maakt. Hij voelt heel dun aan en valt getailleerd. De diepe donkerblauwe kleur en de rustig en verzorgde uitstraling, zorgt er voor dat je hem perfect kan combineren met bijna elke colbert. Je ziet het hier niet op de foto maar deze col heeft aan het einde van de mouwen en in de nek, een heel dun rood streepje. Dit detail maakt hem daardoor net even wat speelser. Zo steel je nog steeds de show wanneer je een colbert even uit zou doen.

#3 Zumo

Streetwear & stoer

Deze stoere, fijngebreide Cave coltrui van Zumo onderscheidt zich totaal van de andere coltruien. De combinatie van een raglan mouw en een gebreide look maken deze coltrui juist heel stoer. Draag deze col van Zumo met een stoere ripped jeans, bij voorkeur zwart. Het model is zeer aansluitend.

Main Menu