Party Season Event Heren

Party Season Event

Heb je binnenkort of deze zomer een bruiloft of groot feest? Kom dan naar ons Party Season event op zaterdag 6 april in Rijssen! In onze herenmode winkel, zorgt Leon van Wolters Schoenmakers voor glanzende schoenen. Hij geeft ze een opfrisbeurt terwijl je wacht. En maak kans op een Blue Industry pak ter waarde van €300!

Blue Industry winactie

Wil jij een Blue Industry pak ter waarde van €300 te winnen? Het enige wat je hoeft te doen, is ons herenaccount volgen op onze sociale kanalen! Deze winactie begint op dinsdag 2 april en loopt tot en met zaterdag 6 april. Op zaterdag 6 april maken we de gelukkige winnaar bekend, dus zorg ervoor dat je ons blijft volgen voor updates en meer informatie. Dit is jouw kans om met een gloednieuw pak van Blue Industry weg te lopen, dus mis het niet!

Sneaker Clean

Na het grote succes van de voorgaande keren zal ook dit weekend Leon Wolters van Wolters Schoenmakers in onze winkel aanwezig zijn om jouw boots, lakschoenen of sneakers 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 te voorzien van een opfris beurt! Dus heren, zien wij jullie zaterdag 6 april in Rijssen?

Ontdek de Blue Industry Collectie
Benieuwd naar onze winkels?

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkels

Stay up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

De waardering van www.uniquemode.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 833 reviews.