Party Season Event Dames

Party Season Event

Heb jij deze zomer een feest, bruiloft of partij in de planning? Kom dan naar ons Party Season event op zaterdag 6 april. In onze dames modehuis organiseren wij een exclusief evenement met doorlopende modeshows, gratis alcoholvrije cocktails van Old Fashioned en chocoladeproeverijen. Kortom, dit wil je niet missen! En in onze herenmode winkel, zorgt Leon van Wolters Schoenmakers voor glanzende schoenen.

Alcohol vrije Cocktails

Om alvast helemaal in de zomerse sferen te komen hebben we voor al onze gasten deze dag iets verfrissends geregeld. Wie kent ze niet!? Cocktailbar The Old Fashioned uit Rijssen staat bekend om het gezellige team van bartenders en de meest verfrissende cocktails. Tijdens dit event komen ze bij ons in de winkel jouw voorzien van de lekkerste (alcohol vrije) cocktails.

Chocoladeproeverijen

Wij hebben een betoverende traktatie voor je in petto die je niet wilt missen! 

Op zaterdag 6 april verwelkomen we je met open armen in ons modehuis, wij hebben een onweerstaanbare traktatie voorbereid die je zintuigen en smaakpupillen zullen betoveren!

Laat jezelf onderdompelen in de wereld van chocolade, verzorgd door de Bonvanie in Rijssen.

Modeshows in ons dames modehuis

Ben je klaar om je garderobe te transformeren en jezelf te omringen met de nieuwste trends en stijlen van het seizoen? Zo ja, dan hebben we geweldig nieuws voor je! Kom aanstaande zaterdag 6 april naar ons damesmodehuis en ontdek de betoverende wereld van onze gloednieuwe voorjaarscollecties.

Laat je inspireren door de frisse kleuren, opvallende prints en verfijnde ontwerpen. Van chique jurken tot casual tops, van elegante blazers tot trendy accessoires, onze modellen zullen je tijdens deze dag verschillende prachtige looks presenteren!

Party Season Event Heren
Benieuwd naar onze winkels?

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkels

Stay up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

De waardering van www.uniquemode.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 833 reviews.