Zaterdag 23 maart | 9:30 - 17:00

Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor een PME Legend event in Rijssen. Tijdens deze dag wordt dit merk helemaal in het zonnetje gezet. Je bent van harte welkom in onze herenwinkel in Rijssen op zaterdag 23 maart van 9:30 uur – 17:00 uur. Ben jij er dit jaar ook weer bij?

GIVE-AWAYS

PME Legend maakt deel uit van het grootste Nederlandse modehuis, JUSTBRANDS. Maak kennis met de nieuwste collectie van het geweldige merk tijdens dit event. Onze shop-in-shops zullen weer helemaal gevuld zijn. Ontvang op deze speciale dag, bij aankoop van PME Legend-artikelen, fantastische give-aways. Wees er snel bij, want OP=OP! Elke klant kan maximaal één exclusieve give-away bemachtigen. Ontdek hieronder welke verrassingen je te wachten staan!

Advies van brand
expert Jasper

Inmiddels berucht en beroemd! Brandpromotor Jasper zal aanwezig zijn om jou van het allerbeste advies te kunnen voorzien. Deze man heeft al jaren ervaring in fashion en reist dagelijks het hele land af om alle dealers van Justbrands te bezoeken. Hij weet alles van de functionaliteiten van zomerjassen, welke jeansfits het beste bij je passen en daarnaast kan hij je ook alles vertellen over de productie en het merk zelf. Dé dag om dus iets van dit topmerk aan te schaffen.

De nieuwste collecties

Ontdek de frisse uitstraling van onze vernieuwde shop-in-shops, nu gevuld met de nieuwste collectie van PME Legend. Of je nu gericht op zoek bent naar een specifiek item of gewoon lekker rondkijkt voor wat inspiratie, neem de tijd! Onze herencollectie is uitgebreid met allerlei nieuwe items, dus je zult zeker iets vinden dat bij je past.

Neem anders ook een kijkje op onze webshop: www.uniquemode.nl en laat je inspireren! Hier zijn alvast een aantal leuke outfits om je nieuwsgierigheid te prikkelen.

Call to action titel

Shop hier

Benieuwd naar onze winkels?

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkels

Stay up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

De waardering van www.uniquemode.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 833 reviews.