Celebrate Spring Weekend

Celebrate Spring weekend

Donderdag 21 t/m zaterdag 23 maart. Dit weekend vieren we de opening van ons nieuwe dames modehuis met een lente 3-daagse. Op donderdag ontvang je gratis sokken bij aankoop van Mercer items, op vrijdag staat Annemarije van Studio Anneloes klaar om je te voorzien van deskundig advies en op zaterdag ontvangt u bij uw aankopen een bloemenboeket wat u zelf kan samenstellen. Dit alles onder het genot van een doorlopende show met mannequins (alleen op zaterdag). 

Mercer event

Op donderdag 21 maart zetten wij een van onze nieuwste merken in het zonnetje: Mercer Amsterdam. Als je op deze dag een paar Mercer sneakers bij ons koopt, krijg je een gratis paar sokken cadeau. En vergeet niet deel te nemen aan onze winactie op Instagram en Facebook! De winnaar hiervan wordt donderdag bekend gemaakt. Bekijk de socials van Unique Mode voor meer informatie.

STUDIO ANNELOES EVENT

Het langverwachte event waar jij zolang naar uit hebt gekeken, is eindelijk hier! Op vrijdag 22 maart vindt het Studio Anneloes event plaats in Rijssen. Deze dag krijg je advies van onze Studio Anneloes styliste Annemarije. En je ontvangt een leuke goodiebag bij aankoop van Studio Anneloes!

Celebrate Spring

Kom de lente vieren en creëer je eigen bloemenboeket in ons dames modehuis in Rijssen. Onze mannequins zullen deze zaterdag voortdurend de nieuwste collecties presenteren. Aan de overkant, in onze herenmode winkel, vindt het PME Legend event plaats. Hier staat Jasper klaar om je te voorzien van deskundig advies en je ontvangt give-aways bij al je PME Legend aankopen. Denk aan een tof BBQ schort of een 3-delige BBQ toolkit.

PME Legend event Rijssen

Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor ons PME Legend event in Rijssen. Deze dag garanderen we u de ultieme PME Legend experience. Je bent van harte welkom in onze herenwinkel in Rijssen op zaterdag 23 maart van 9:30 uur – 17:00 uur. Ben jij er dit jaar ook weer bij? Check de give-aways hieronder.

Modeshows in Nijverdal

Ook in Nijverdal vieren we met onze winkels het voorjaar. Op zaterdag 23 maart staat het centrum van Nijverdal in het teken van de nieuwe voorjaarscollecties en zomermode, met modeshows, entertainment en heel veel gezelligheid in het centrum. Kom zaterdag naar Nijverdal om lekker te genieten van geweldige shows en originele ideeën op te doen voor je nieuwe voorjaar/zomer garderobe. Wie weet start dit voorjaar helemaal geweldig voor jou met een te gekke prijs! De showtijden van de modeshows zijn: 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Tussendoor heb je dus voldoende ruimte om onze dames en herenwinkel in te duiken!

Het nieuwe modehuis bezoeken?
Benieuwd naar onze winkels?

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkels

Stay up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

De waardering van www.uniquemode.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 833 reviews.