De BLACK BANANAS hype

Watskeburt: De Black Bananas hype!

De hype van zomer 2019 is gearriveerd! Black Bananas timmert lekker aan de weg en het vliegt de winkels uit. Ineens zie je het overal, maar watskeburt?

BLACK BANANAS

Street & casual sportwear wat niet mag ontbreken in onze modejungles

Het ontstaan

De ‘transformer monkey’ van Black Bananas valt in de smaak, dat kun je wel zeggen ja. Maar ze zijn al even bezig, dat wij het nu allemaal kennen is een teken van lang en hard werken. Black Bananas is al jaren geleden opgericht door Wesley Balnikker. Hij ontwierp t-shirts voor zijn vrienden die het vervolgens aantrokken tijdens avondjes uit. Maar tot zijn grote verbazing vroeg iedereen elke keer waar deze t-shirts te koop waren. Direct begon hij met een label aan de slag te gaan, niet wetende dat het jaren later door grote bekendheden zou worden gedragen. Black Bananas brengt elke maand nieuwe collectie uit en probeert zich op deze manier te onderscheiden.

De collectie

Black Bananas is heeft de juiste balans gevonden tussen sportief en fashionable. Het is high-end kleding wat ook nog eens erg comfortabel zit. Door elke maand weer nieuwe items uit te brengen zorgen ze er voor dat de klant niet ‘collectie moe’ wordt. Daarnaast hebben ze regelmatig toffe collabs en brengen ze constant weer nieuwe felle kleuren uit. En naast de bekende tee’s en hoodies maakt Black Bananas ook toffe windbrekers, caps, joggers en accessoires.

Populair

Inmiddels hebben diverse bekende Nederlanders het merk opgepikt waardoor het nu nog meer wordt gezien. Gespot zijn onder andere Yes-R, Jandino, Jörgen Raymann, DJ Chuckie, Freddy Moreira en Fajah Lourens. 15 april plaatste Wesley zelf nog op Facebook dat zelfs Tory Lanez (13,5 miljoen luisteraars per maand op Spotify) was gespot met een Black Bananas hoodie. Ook heeft Black Bananas nu een collab met Quintino. Samen met Quintino is er nu een exlcusieve Black Bananas kledinglijn.

Basic tee // BLACK BANANAS 

Bij ons verkrijgbaar

‘Pequeno’ Muscle tee // BLACK BANANAS 

Bij ons verkrijgbaar

‘Grande’ Muscle tee // BLACK BANANAS 

Bij ons verkrijgbaar

Anorak Hoody // BLACK BANANAS 

Bij ons verkrijgbaar

Anorak Windbreaker // BLACK BANANAS 

Bij ons verkrijgbaar

Main Menu