OPOE’S HARINGKAR

 

Wat weinig mensen weten is dat ons familiebedrijf is ontstaan in de 19e eeuw met de haringkar van OPOE. Zijn handel groeide een generatie later uit in een kruidenierswaren zaak en weer een generatie later in de eerste modezaak met daarbij een jeanskelder.

OPOE’S KRUIDENIERSWINKEL

 

Jan Eshuis (Opoe) opende rond 1920 zijn kruidenierswinkel,
de opvolger van de haringkar.

ESHUIS MODE

 

Het eerste pand van Eshuis Mode, dit was de opvolger van de kruidenierswinkel.

DE GROTE STRAAT

 

De Grote Straat is tot op heden altijd de thuisbasis geweest van het familiebedrijf.

DE JEANS KELDER

 

Na Eshuis Mode volgde de jeans kelder, het begin van een succesvol concept in jonge mode. In het begin werden hier uitsluitend jeans verkocht van de merken Levi’s, Lois en Wrangler.

UNIQUE JONGE MODE

 

De jeans kelder kreeg een eigen filiaal genaamd Unique. Het werd een toonaangevende jeans winkel met maar liefst 2 verdiepingen. Dit bleek later een goede zet te zijn geweest.

UNIQUE NIJVERDAL

 

Nadat Unique jonge mode zich had bewezen als een echte jeans winkel, werd besloten dit concept uit te gaan bouwen. Er volgden uiteindelijk 2 filialen in Nijverdal. Unique bestond nu uit 2 winkels in Rijssen en 2 winkels in Nijverdal.

OPENING UNIQUE HERENMODE

 

Unique Mode slaat een nieuwe weg in en besluit voor het eerst een herenmode zaak te openen. Een complete mannenwereld van meer dan 300 vierkante meter opende op 6 september 2018. Dit nieuwe concept komt voort uit een nieuwe filosofie. Een  groot aanbod, gepassioneerde service en winkelbeleving zijn vandaag onze belangrijkste peilers