Koopzondag Nijverdal 17 dec

Christmast Shopping Weekend

Kom helemaal in de Kerst vibes aanstaande koopzondag 17 december in Nijverdal. Alle winkels zijn deze zondag extra geopend zodat jij lekker op je gemakje alle Kerst inkopen kan doen. Ontdek onze Winter Sale 10-50% korting of ontdek alweer de eerste splinternieuwe pre summer new arrivals.

Openingstijden

Unique Herenmode en Unique Damesmode zullen extra geopend zijn tijdens koopzondag 17 december in Nijverdal. Wij zijn geopend van 12:00 tot 17:00u. Onze teams staan deze dag extra voor jullie klaar om je van de meest stijlvolle outfits te voorzien voor de feestdagen.

Sale 10-50% korting

En we hebben nóg meer goed nieuws! Onze winter sale is begonnen met kortingen van 10 tot 50% in onze winkels. Ontdek toffe items van onze topmerken nu voor leuke prijs. Ideaal als jij op pad gaat voor een leuk Kerstcadeau.

Borrelen & schaatsen bij de tipi tent

Gezellig borrelen en schaatsen in de tipi tent van Nijverdal is de perfecte winterse activiteit! De combinatie van warme drankjes, knusse sfeer in de tipi tent en het plezier van schaatsen creëert een gezellige en feestelijke atmosfeer. Ga dus gezellig na het shoppen nog even voor een warme choco of glühwein naar de tipi!

Bezoek onze winkels
Benieuwd naar onze winkels?

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkels

Stay up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

De waardering van www.uniquemode.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 833 reviews.