De nieuwste collectie en kleurentrends van Cast Iron

Cast Iron

Als je opzoek bent naar een stoer merk dat ook kwaliteit biedt dan zit je bij Cast Iron aan het juiste adres. In deze blog lees je meer over de nieuwste collectie en de nieuwste kleurentrends van dit merk, ook lees je wat er op het moment in de mode is en wat Cast Iron hieraan bijdraagt.

De nieuwste kleurentrends van Cast Iron

De kleurentrends die helemaal in zijn op het moment die vindt je bij Cast Iron in het assortiment. Het merk gaat niet alleen mee met de nieuwste kleurentrends maar zorgt er ook voor dat er de juiste combinaties en outfits mee gemaakt kunnen worden. Zo heeft het merk gekozen voor de kleuren: Nordic green, Pastel groen, groen, blauw en grijs. Het aanbod in stijlen en outfits bij Cast Iron is hier reuze in. 

Zo maken ze met deze kleuren de juiste combinaties en stoere en stijlvolle outfits. op de plaatjes hierboven hebben we hier voorbeelden van. Hier kan je zien dat de groen/blauwe kleuren goed gecombineerd worden met een wat grijzere tint. Om inspiratie op te doen over de nieuwste kleurentrends van Cast Iron bekijk onze reel via deze link: https://www.instagram.com/p/Czv0ledNVF7/

De nieuwe collectie

Ook de nieuwste collectie van Cast Iron laat de nieuwste kleuren terug zien in hun assortiment. Zo hebben ze met de nieuwste kleurentrends een grote collectie gemaakt van allemaal verschillende items. De wat stoerdere items van Cast Iron gecombineerd met een frissere blauwe of groene kleur geeft het perfecte beeld af die je moet hebben voor je outfit. Zo biedt Cast iron in hun nieuwste collectie een breed scala aan artikelen zoals: Overshirts, Overhemden, Sweaters, Jassen, Truien, Vesten, Jeans en nog veel meer. Je kan de nieuwste collectie van Cast Iron nu shoppen bij onze winkel Uniquemode .

Cast Iron Overshirts

Als het gaat om overshirts dan weet Cast Iron daar wel raad mee. Zo hebben zij een enorm aanbod in allerlei  overshirts. Zo bieden ze aan in allemaal verschillende kleuren en stijlen, met dikkere stof of een iets dunner stofje. En hou stijl je nou zo’n overshirt?

Een overshirt is te stijlen met echt van alles of je hem nou gebruikt als een echt overshirt of juist een jas je kan er van alles onder doen. Denk bijvoorbeeld aan een beige kleurig overshirt met gele en groene lijn erdoor. Je zou er dan voor kunnen kiezen om er een groen coltruitje onder te doen. Een coltrui onder een overshirt zie je erg veel. Als je dit zou willen stijlen voor een iets nettere gelegenheid is dit natuurlijk ideaal om het op deze manier te doen. Zo hou je een casual stoere stijl aan maar je geeft er tegelijk een chique tintje aan mee. Wil je voor een iets vlottere look kiezen dan zou je er ook heel goed een leuk T-shirt onder kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi wit met blauw gestreept overshirt met een donkerblauw T-shirt eronder.

Cast Iron broeken

Als je aan een broek van Cast Iron denkt denk je aan een broek van kwaliteit. Zo heeft Cast Iron een groot aanbod in verschillende soorten jeans. Laten we een duikje nemen in het aanbod jeans van Cast Iron. Zo heeft Cast Iron soorten jeans zoals de: Shiftback, Riser en Valver. 

De Shiftback (Tapered fit):

Een “tapered fit” jeans is een type jeans dat breder is aan de bovenkant, bij de heupen en dijen, en geleidelijk smaller wordt naar de enkels. Het woord “tapered” betekent in het Engels “toelopend” of “versmallend”, en deze pasvorm kenmerkt zich door een smaller wordende pijp richting de onderkant van de broek.

Belangrijke kenmerken van een tapered fit jeans zijn:

  1. Ruimte bij de heupen en dijen: Tapered fit jeans bieden meer ruimte rond de heupen en dijen in vergelijking met skinny fit jeans, waardoor ze comfortabeler zijn.

  2. Versmalling naar de enkels: Het belangrijkste kenmerk van deze pasvorm is de versmalling van de pijpen naar de enkels. Dit geeft de jeans een eigentijdse uitstraling en zorgt ervoor dat de broek goed aansluit zonder te strak te zijn.

  3. Veelzijdigheid: Tapered fit jeans zijn vaak veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden. Ze bieden een moderne uitstraling terwijl ze nog steeds comfortabel zijn.

  4. Compatibiliteit met verschillende schoenen: Door de versmalling naar de enkels kunnen tapered fit jeans goed gecombineerd worden met verschillende soorten schoenen, zoals sneakers, laarzen of geklede schoenen.

De Riser (Slim fit):

Een “slim fit” jeans is een stijl van jeans die nauw aansluit op het lichaam, maar niet zo strak is als een “skinny fit”. Het belangrijkste kenmerk van een slim fit jeans is dat het de natuurlijke lijnen van het lichaam volgt, met een iets smallere snit rond de dijen, knieën en enkels in vergelijking met een straight fit jeans. Hier zijn enkele kenmerken van een slim fit jeans:

  1. Nauwsluitende pasvorm: Slim fit jeans zijn ontworpen om dichter op het lichaam aan te sluiten, maar behouden wel wat ruimte voor comfort.

  2. Smalle pijpen: De pijpen van een slim fit jeans zijn smaller dan die van een straight fit, maar niet zo strak als bij een skinny fit. Dit geeft een gestroomlijnde uitstraling.

  3. Accentuering van de vorm: Door de getailleerde snit kan een slim fit jeans de natuurlijke vorm van de benen benadrukken, waardoor een meer hedendaagse en modieuze look ontstaat.

  4. Veelzijdigheid: Slim fit jeans zijn vaak veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden. Ze kunnen casual gedragen worden of gecombineerd worden met een nettere outfit, afhankelijk van de stijl en wassing.

  5. Comfort: Hoewel slimmer gesneden dan straight fit jeans, bieden slim fit jeans nog steeds voldoende bewegingsvrijheid en comfort.

De Valver (Regular fit):

Een “regular fit” jeans is een klassieke en tijdloze stijl die bekend staat om zijn comfortabele en rechte snit. Hier zijn enkele kenmerken van een regular fit jeans:

  1. Rechte pasvorm: Het belangrijkste kenmerk van een regular fit jeans is dat deze recht naar beneden loopt van de heupen tot de enkels. Dit resulteert in een gelijkmatige breedte over de gehele lengte van de pijpen.

  2. Ruimte rond de dijen en knieën: In vergelijking met slim fit of skinny fit jeans biedt een regular fit meer ruimte rond de dijen en knieën. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en meer bewegingsvrijheid.

  3. Traditionele uitstraling: Vanwege de rechte snit heeft een regular fit jeans vaak een meer traditionele en ongedwongen uitstraling. Het is een veelzijdige keuze die geschikt is voor verschillende gelegenheden.

  4. Compatibel met verschillende lichaamstypes: De regular fit is over het algemeen geschikt voor verschillende lichaamstypes omdat het een meer ontspannen pasvorm heeft.

  5. Eenvoudig te combineren: Door de klassieke en eenvoudige stijl is een regular fit jeans gemakkelijk te combineren met diverse kledingstukken en schoenen, waardoor het een populaire keuze is voor dagelijks gebruik.

De nieuwste overhemden van Cast Iron

De nieuwste overhemden van Cast Iron laten ook de nieuwste kleuren twerug zien in hun collectie, zo laten ze de kleuren terug komen met leuke en stijlvolle patronen en frisse kleuren. Ook de overhemden hebben verschillende soorten zoals de slimfit en de regular fit.

Een slim fit overhemd van Cast Iron volgt over het algemeen de kenmerken van een slim fit pasvorm. Hier zijn enkele eigenschappen die je kunt verwachten:

  1. Nauwsluitende pasvorm: Een slim fit overhemd heeft een getailleerde snit die dichter op het lichaam aansluit. Dit zorgt voor een moderne en gestroomlijnde uitstraling.

  2. Smalle taille: De taille van een slim fit overhemd is smaller dan die van een regular fit overhemd, waardoor het een meer getailleerd uiterlijk heeft.

  3. Smalle mouwen: De mouwen van een slim fit overhemd zijn doorgaans smaller, wat bijdraagt aan de algemene slanke uitstraling.

  4. Comfortabele stof: Ondanks de nauwsluitende pasvorm is het gebruikelijk dat slim fit overhemden gemaakt zijn van comfortabele materialen, zoals katoen of een mix van materialen.

  5. Moderne uitstraling: Cast Iron staat bekend om zijn eigentijdse stijl, en dit komt ook tot uiting in de ontwerpen van hun slim fit overhemden. Je kunt unieke details, patronen of afwerkingen verwachten die passen bij de stoere esthetiek van het merk.

Een regular fit overhemd van Cast Iron zou de kenmerken van een regular fit pasvorm volgen. Hier zijn enkele eigenschappen die je doorgaans kunt verwachten:

  1. Rechte pasvorm: Een regular fit overhemd heeft een rechte snit die niet te strak rond het lichaam valt. Het biedt meer ruimte rond de borst, taille en heupen in vergelijking met een slim fit.

  2. Comfortabel: Regular fit overhemden zijn ontworpen voor comfort en bewegingsvrijheid. Ze zijn minder strak dan slim fit overhemden en bieden een meer ontspannen gevoel.

  3. Traditionele uitstraling: Regular fit overhemden hebben vaak een meer klassieke en traditionele uitstraling. Ze zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden.

  4. Normale mouwen en kraag: De mouwen en kraag van een regular fit overhemd zijn gemiddeld qua breedte en grootte. Ze volgen een meer conventioneel ontwerp.

  5. Minder getailleerd: In vergelijking met slim fit overhemden heeft een regular fit overhemd minder taille- en rugtailleering. Dit draagt bij aan de meer ontspannen pasvorm.

 Zie hieronder een Cast Iron overhemd, gemaakt van poplin katoen met stretch, is voorzien van een kleine, meerkleurige allover print. Het heeft een cleane look en een zachte handfeel en is ontworpen met een kleine, stevige widespread kraag. De signature Cast Iron details ronden het design af. Dit is een voorbeeldje uit de nieuwste overhemden collectie van Cast Iron met de nieuwste kleuren trends.

Shop hier nu de nieuwste collectie van Cast Iron
Benieuwd naar onze winkels?

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkels

Stay up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

De waardering van www.uniquemode.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 833 reviews.