UNIQUE TALENT?

Join the team

Vacature 20 uur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerk(st)er die van een uitdaging houdt. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop en natuurlijk moet je gek op kleding zijn! 

Locatie: Unique Herenmode Rijssen

Niveau: MBO werk- en denkniveau

Functie beschrijving

Je gaat deze uitdaging aan bij onze nieuwste Unique Herenmode in Rijssen. Het gaat om een parttime baan van ongeveer 20 uur. Welke dagen dit worden is nog niet definitief. Deze worden bepaald in overleg met jou. Je gaat aan de slag in een ervaren en gemotiveerd team wat als belangrijkste doel heeft: het opbouwen van een sterke en persoonlijke klantenkring. Wij streven altijd naar een waardevolle lange termijn relatie. Dat geldt voor onze klanten, leveranciers en onze medewerkers!

Je zal aan de slag gaan met:

  • Je adviseert de klanten over de juiste kleding;
  • Je helpt bij het aantrekkelijk houden van de winkel;
  • Je vult de winkel aan en plaatst producten op de juiste plek in de winkel.

Je bent:

  • Modieus en een echte influencer; je weet namelijk iedereen te inspireren;
  • Commercieel ingesteld en haalt motivatie uit het behalen van resultaten;
  • Betrokken en je toont graag initiatief;
  • Goed in mondelinge communicatie.

Wie zijn wij?

Met een ongekende passie voor mode en onze onvoorwaardelijke service streven we ernaar de local hero te zijn in de omgeving. Naast dat we hier met alle liefde kleding verkopen zien we onze winkels als een belangrijke ontmoetingsplek in het centrum. Een plek waar iedereen even binnen kan lopen en waar we graag een praatje maken. We hechten veel waarde aan de persoonlijke kennis die we hebben van onze klanten en het geven van een eerlijk en oprecht advies. Met moderne winkels, de hotste merken en de vrolijkste medewerkers staan wij elke dag klaar om onze klanten te inspireren. Hebben we je interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op!

Startperiode: Maart (Kan afwijken door COVID-19)

Contact

Stuur je CV + motivatiebrief naar steyn@eshuismode.nl

Geef duidelijk aan op welke vacature je wil solliciteren