UNIQUE TALENT?

Join the team

Vacature 32-38 uur

Wij zijn op zoek naar een jonge en enthousiaste verkoopmedewerkster voor onze jonge trend afdeling. Je komt te werken bij de nieuwe Unique Damesmode die medio maart zal openen. Je gaat grotendeels aan de slag met de jongere merken als Levi’s, Moss Copenhagen, Ydence, Superdry, G-Star Raw, Only en Black Bananas. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop en natuurlijk moet je gek op kleding zijn! 

Locatie: Unique Damesmode Nijverdal

Niveau: MBO werk- en denkniveau

Functie beschrijving

Je gaat deze uitdaging aan bij onze nieuwe Unique Damesmode die binnenkort haar deuren opent in Nijverdal. Het gaat om een fulltime baan van 32-38 uur. De winkel is compleet vernieuwd en naar 500m2 uitgebreid. Ook wordt er een belangrijke ‘trend-zone’ gecreëerd. In deze winkel is straks dan ook alles te vinden als het om fashion gaat! Je gaat aan de slag in een ervaren en gemotiveerd team wat als belangrijkste doel heeft: het opbouwen van een sterke en persoonlijke klantenkring. Wij streven altijd naar een waardevolle lange termijn relatie. Dat geldt voor onze klanten, leveranciers en onze medewerkers!

Je zal aan de slag gaan met:

  • Je adviseert de klanten over de juiste kleding;
  • Je helpt bij het aantrekkelijk houden van de winkel;
  • Je bent een echte gastvrouw en maakt het onze klanten helemaal naar hun gemak bij het paskamer gebied;
  • Je vult de winkel aan en plaatst producten op de juiste plek in de winkel.

Je bent:

  • Flexibel inzetbaar en ook beschikbaar tijdens koopavonden en in de weekenden;
  • Modieus en een echte influencer; je weet namelijk iedereen te inspireren;
  • Commercieel ingesteld en haalt motivatie uit het behalen van resultaten;
  • Betrokken en je toont graag initiatief;
  • Goed in mondelinge communicatie.

Wie zijn wij?

Met een ongekende passie voor mode en onze onvoorwaardelijke service streven we ernaar de local hero te zijn in de omgeving. Naast dat we hier met alle liefde kleding verkopen zien we onze winkels als een belangrijke ontmoetingsplek in het centrum. Een plek waar iedereen even binnen kan lopen en waar we graag een praatje maken. We hechten veel waarde aan de persoonlijke kennis die we hebben van onze klanten en het geven van een eerlijk en oprecht advies. Met moderne winkels, de hotste merken en de vrolijkste medewerkers staan wij elke dag klaar om onze klanten te inspireren. Hebben we je interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op!

Startperiode: Maart (Kan afwijken door COVID-19)

Contact

Stuur je CV + motivatiebrief naar steyn@eshuismode.nl

Geef duidelijk aan op welke vacature je solliciteert