BASTIAAN ROUWENHORST

Stage ervaring Ondernemer Detailhandel (MBO)

Omschrijf je stage in 3 woorden?

Leerzaam, variërend (maar ook zeker erg) leuk.

Wat vond je het leukst om te doen tijdens je stage?

Het leukste aan de stage vond ik dat deze erg variërend was. Zo had ik taken als het presenteren van artikelen, het verkopen van kleding en de werkzaamheden die er zijn in het magazijn en op de logistiek. Deze variatie zorgde er voor dat ik elke dag wel iets nieuws leerde. Maar uit al deze taken denk ik toch dat ik het verkopen van kleding het leukst vond.

Kun je vertellen wat je het meest leerzaam vond tijdens je stage?

Het leerzaamste tijdens mijn stage is het verkopen van kleding geweest. Door deze werkzaamheid heb ik veel contact gehad met klanten, waardoor ik een grotere mensenkennis heb gekregen. Deze ‘extra’ mensenkennis kan ik later niet alleen voor mijn werk gebruiken, maar ook in het dagelijks leven.

Wat vond je van de begeleiding gedurende je stage?

Tijdens mijn stageperiode ben ik erg goed begeleid. Zo werkte ik vaak samen met mijn begeleider in de winkel. Dit had als groot voordeel dat ik altijd snel bij hem terecht kon, als ik vragen had of tegen moeilijkheden aanliep. Verder heb ik samen met mijn begeleider meerdere gesprekken gehad over het verloop van het stageverslag. In dit gesprek kon ik al mijn vragen kwijt en controleerden we samen het verslag op eventuele fouten.

Zou je deze stage aan medestudenten aanbevelen?

Deze stageplek raad ik zeker aan voor andere studenten. Het is namelijk een stage in een modern dynamisch bedrijf. In een half jaar tijd krijg je de kans om alle lagen van het bedrijf te kennen en zo een praktijk verdieping te realiseren, welke perfect aansluit bij de opleiding Ondernemer Retail. Tot slot wil ik niet na laten te vermelden dat de begeleiding tijdens deze stage top was en wil ik alle medewerkers van Unique bedanken voor de mogelijkheid.

Wil je ook stage lopen bij Unique?

Main Menu