RIANNE RUITERKAMP

Manager Retail niveau 4 (MBO versneld)

Omschrijf je stage in 3 woorden?

Tof, leerzaam en gezellig.

Wat vond je het leukst om te doen tijdens je stage?

Ik vond het leukste maar tegelijkertijd ook het moeilijkste gedeelte klanten helpen. Het sociale contact met klanten vind ik erg leuk. Het was voor mij een uitdaging om de klant snel te leren begrijpen en in te schatten.

Kun je vertellen wat je het meest leerzaam vond tijdens je stage?

Dat je vanaf het begin ziet hoe alles uiteindelijk op zijn plek komt. Het binnenkomen van goederen op logistiek, wat er tussentijds mee gebeurd en hoe het uiteindelijk in de winkels beland. Dit krijg je allemaal mee en vond ik heel interessant. Ik werd ook heel goed begeleid door Quint tijdens mijn stage. Quint keek bijvoorbeeld regelmatig over mijn schouders mee als ik klanten hielp en hij sprong in als het niet lekker ging of ik zelf te terughoudend werd.

Wat vond je van de begeleiding gedurende je stage?

Goed, soms heftig omdat mijn begeleider heel eerlijk is en precies zegt waar het op staat. Maar daardoor leerde ik er juist zo goed van. Als je zelf goed je best doet dan krijg je het ook terug in de vorm van betrokken begeleiding, maar toon je geen inzet dan krijg je dat ook zeker te horen.

Zou je deze stage aan medestudenten aanbevelen?

Ja zeker, omdat je heel erg wordt geconfronteerd met je eigen werkhouding. Je wordt uit je eigen comfortzone getrokken wat bij mij ook nodig is. Het was fijn om hele betrokken en gedreven begeleiding te krijgen.

Wil je ook stage lopen bij Unique?

Main Menu